Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
GRADNJA STREHE IN MANSARDE 8.6.2007 0:33:52
|
|
|
|
darjasova
|
Ojla! Zanima me, če bi kdo vedel približno višino investicije - ceno za gradnjo strehe in ureditev mansarde na kvadraturi bruto oziroma tloris je 9m x 7m. Zamišljeno imam, da bi bila streha dvokapnica z dvema frčadama, da bi pridobila čim več uporabne kvadrature. V mansardi bi bile tri sobe. Instalacija bi bila samo elektrika, ogrevanje, kabelska in internet. V mansardi ne bo vode, ampak bodo samo 3 sobe, ter stopnice do pritličja. Zanima me približna cena te investicije v Ljubljani z najcenejšo izvedbo z laminati, PVC okni. Se pravi, da me zanima minimum, da je mansarda in streha izdelana do konca s predelnimi stenami. Brez pohištva. In da so bele stene povsod - knauf? Lepa hvala za odgovor in če kdo pozna izvajalce lahko piše na zs. LP Martina Prosim za čimveč informacij.
|
|
|
|
RE: GRADNJA STREHE IN MANSARDE 8.6.2007 0:35:20
|
|
|
|
darjasova
|
No pozabila sem samo še to, da me zanima končna cena z izdelano fasado vred. Tko na približno, ker vem da je težko rečt.
|
|
|
|
RE: GRADNJA STREHE IN MANSARDE 8.6.2007 0:41:47
|
|
|
|
Marogica
|
Nekje sem zasledila, da se giblje cena na m2 nekje med 600-800€. Torej pri vas je to 63m2 x 700(povprečje)= 44.100,00 €. To je seveda okvirno in odisno od izvajalcev, materiala..... Upam, da vas bo stalo manj
|
|
RE: GRADNJA STREHE IN MANSARDE 8.6.2007 0:43:08
|
|
|
|
darjasova
|
Marogica in kaj vse ta cena okvirno zajema?
|
|
|
|
RE: GRADNJA STREHE IN MANSARDE 8.6.2007 0:47:59
|
|
|
|
Marogica
|
To je bilo mišljeno od 0-do vselitve. Torej, da je narejeno vse, da lahko v bajti živiš, brez notranje opreme(kuhinja, postelje..)Da si človek lažje preračuna, je bila postavljena okvirna cena, če hočeš na "hitro" vedeti, koliko te bo stala bajta. Pri vas bo najbrž manj, ker če prav razumem, hiša že stoji, torej odpadejo zunanje stene...
|
|
RE: GRADNJA STREHE IN MANSARDE 8.6.2007 8:40:19
|
|
|
|
darjasova
|
Ojla Marogica! Ja hiša že stoji ja, ampak samo do prve plošče. Zato me zanima koliko bo prišla najprej streha šele nato pa izdelava mansarde z dvema frčadama in stopniščem, predelnimi stenami in vrati. Ker sedaj še ni nič. Objekt je narejen samo do prve plošče in je brez izolacije. LP Martina Pa, če kdo pozna dobre delavce, pa da niso predragi se priporočam. Smo pa v Ljubljani.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?