Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim? 27.10.2004 17:23:24
|
|
|
|
asso
|
Pozdravljene vse, sem v 38t in že en mesec imam lažne popadke povprečno na 10 min, precej močne, zaradi tega sem bila tudi na bolniški. Danes na pregledu me je g. dala na CTG in ponovno so se pokazali popadki, kot tudi pred mesecem in to močni (80). Ko je doktorca videla kakšni popadki so, jo je kar slabo. Jaz sem pa poudarla, da takšne popadke imam jaz že cel mesec cca. na 10 min, sedaj sedaj so bili na 5 min. Rekla je, da ženske s takšnimi popadki so v porodni sobi in ji ni bilo nič jasno. Nato me je pregledala, najprej rekla, da sem zaprta, nato pa ko je potipala in ko je bil istočasno popadek rekla, da sem odprta 1-2 cm in da čuti glavico. Da ona stavi, da ne bo minilo dolgo, ko ne bom rodila. Jaz sem rekla, da ne čutim prav nobene spremembe od tistih standardnih mojih krčev, sicer danes so res bolj pogosti in ni vedela kaj naj bi rekla. Po njenem bi mogla kmalu roditi. V glavnem do sedaj mene še nič ne boli (razen občasno minimalno špika v križu), krči so nekje na 4-5 minut in jaz doma ne vem kaj naj naredim. Ali naj grem v bolnico ali naj čakam ne vem na kaj: na boleče popadke, odtek vode... Punce, če ima katera kakšen nasvet naj mi prosim pove, ker jaz ne vem ali so to lažni popadki ali so to že pravi in bom vsak cajt držala svojo štručko. Prosim help. Lp asso in :duda: (38t)
|
|
|
|
Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim? 27.10.2004 17:38:54
|
|
|
|
Karina&Laura
|
Živio, jaz bi šla na tvojem mestu kar v bolnico, pri meni je bilo podobno. Isto me je cca na 10 minut zbadalo, tako da nisem vedela kaj je in še čakala ker se mi je to že prej dogajalo vendar je minilo. Čakala sem še par ur, potem pa so me doma prepričali naj vseeno grem v bolnico saj nimam kaj izgubit, pa res sem šla, še vedno se lahko obrneš nazaj. Potem pa so rekli da grem kar rodit, dali so mi še umetne in to je bilo to. rodila sem v 38 tednu in pol. Jaz bi ti v glavnem rekla da kar pojdi v bolnico, saj nimaš kaj izgubiti, se boš vsaj prepričala pri čem si. Lp
|
|
|
|
Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim? 27.10.2004 17:52:28
|
|
|
|
asso
|
Hvala za nasvet, ampak jaz tako sovražim bolnice, da samo pomislim nanjo me zmrazi. No počakala bom, če bodo slučajno na 3 minute nato pa se bom odpravla, ker sedaj ne čutim prav nobene spremembe na pram zadnjemu mesecu nosečnosti. Lp asso
|
|
|
|
Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim? 27.10.2004 19:50:17
|
|
|
|
kimi
|
ne vem kaj naj rečem le želim ti da boš čimprej držala v naročju svojo:duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?