|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem Vili
7.6.2007 9:34:53   
Anonimen
Naša Ana si je v vrtcu našla simpatijo. Nato ji je šinilo v glavo, da se lahko igra tako, da je ona njegova mami, jaz pa njegov ati. Torej je ona Brigita, jaz sem pa po novem Vili.

In ne samo to, zdaj moram tudi govoriti na fanta (danes bom skuhal, bom Matija podojil...) in če se slučajno zmotim, me takoj popravi - je strašno natančna. user posted image

No in seveda se je zgodilo neizogibno. Stojiva v trgovini na blagajni in Ana začne brskat med čokoladami. Pa ji rečem: "Ne, tega ti ne bom dovolila." Ona pa: "Heeeej, ti si moški!" ... Cela vrsta se je obrnila in me premerila od nog do glave. A sem najbolj poženščen moški na tem svetu ali nisem? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz sem Vili
7.6.2007 9:36:15   
Anonimen
user posted image , facka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2007 9:36:43   
Anonimen
Aja, zakaj sem to dala na Vzgojo? Ker ne vem, če cela zadeva ni šla že predaleč. Sploh je ne morem ustavit pri tej trapasti igri. Takoj ko pride iz vrtca, se prelevi v mami Brigito, jaz v atija Vilija, eden od medvedov pa rata Jan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2007 10:00:10   
Magi*
Meta. you're back!

in vaše prigode. smo te pogrešali.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2007 10:07:15   
Miss Piggy
Tudi jaz moram igrat večkrat kakšno vlogo, velikokrat moško, čeprav je zadnje čase obziren in mi da ženske vlogeuser posted image . Trenutno sem Suzi iz lokomotivčka Tomaža, on pa kajpada- Tomaž. Mislim, da je to sestavni del razvoja, in da ni nič narobe s temuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2007 10:13:29   
piščanc
jaz igro prekinem, ko mi ni več zabavno. nekaj časa se igram in prevzamem vloge, potem pa ji jasno povem, da se ne grem več.

da se to lahko igra s prijateljicami, z mano pa ne. si vzamem privilegij mame. Tudi ko se je hotela preimenovati v patricijo itd. me to pač ni zanimalo dolgo časa. s prijateljicami lahko, brez problema, jaz pa nisem za take štose.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2007 10:15:05   
Lenny
Živ'jo Vili ...ups...Meta. user posted image
Lepo te je spet brati. Prav nasmejala sem se, ko sem si v živo predstavljala tiste firbčne face pri blagajni user posted image
Je pa tudi naš ta veliki poln podobnih idej. V vrtcu se gredo gradbeno podjetje in so delavci, šefi, vozniki, strojniki .... doma sploh ne zna izklopiti. Pogovarja se o sestankih, pa o tem, kaj bodo vse zgradili ... totalno se vživi. Ko ga pridem iskat, včasih malo počvekam z vzgojiteljico, da izvem, kaj je v zadnjem času zganjal, vidim, da so tudi ostali štirje fantki, ki so del gradbenega teama, enako predani zgodbi. Doma imamo razdeljene vloge po potrebi. Enkrat sem kuharica, da delavci niso lačni, drugič pa šef, ker moramo imeti sestanek.
Evo, mašta radi svašta! user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2007 13:02:11   
bini
hej Meta, še si živa user posted image .. jest sm te tud pogrešila...
sicer je pa tale vaša Ana faconka, ni kaj...

ampak jest tud ne bi mogla tolk dolgo igrat to igro oz. bi jo prekinila vmes -eno urco npr., potem si pa spet mami npr... ??? razen seveda, če ti grozno ne uživaš v tem ko si Vili user posted image user posted image user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2007 13:32:17   
mojčca
Bravo za ata Vilija user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2007 13:34:57   
Njuškalo
Ful dobro!user posted image user posted image Moj otrok je pa precej brez domišljije,tako,da se ni nikoli spomnil kaj takegauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 8:57:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas doma pa naš nam ne menja spola,ampak,joj meni,
je prepričan,da ko bo velik bo puncauser posted image user posted image
Zakaj?Pogosto opazuje,da se babi,mami in teta,barvajo lase,nameščajo bojne brave na obraz in to je njemu zelo zanimivo,zato se je odločil,da ko bo velik se bo tudi on barval in šminkal.Trenutno je na preizkusih,če ga budno ne paziš,vzame kozmetično torbico in ga čez čas dobiš pod mizo:Haug,Sedeči Bik,z bojnimi barvamiuser posted image Včeraj je našel čopič za brvanje las,še sreča,da ne barve za lase,torej se je barval z vodouser posted image user posted image in milom.Prav lepo spenjeno frizuro si je naredil.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2007 18:12:03   
skuštrana
Ker ne vem, če cela zadeva ni šla že predaleč.

Meni se zdi, da je to del odraščanja in da zadeva ni šla predaleč. Saj veš, nekateri imajo namišljene prijatelje celo otroštvo, ona ima pač svojega Vilija.user posted image Pride faza, ko se otroci full radi igrajo tašne in drugačne vloge, pa menjavo vlog in podobne zadeve. In prav je tako, se jim full razvija domišljija. Verjetno jo bo tako kot jo je prijelo, da se to igra tudi minilo. Samo od sebe. Če gre pa tebi na živce, potem pa naredi tako kot so ti rekle predhodnice. Povleči črto. No, jaz je ne bi, meni je to full prisrčnouser posted image in smešnouser posted image . Boš videle, nekega dne, ko bo odrasla se boste full smejali na ta račun. Od mojega moža oče ima zbrane takšne anegdote v enem zvezku in se midva full reživa zraven, ko jih bereva...Kaj vse si otroci ne namislijouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2007 14:10:46   
Maxica
Hehe, me veseli, da je naša Meta še vedno taka faca, njena Ana pa še bolj.user posted image user posted image user posted image
Pusti jo, otroci imajo tako široko domišljijo, saj ne nobenemu ne škodi s tem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2007 18:14:36   
Strawberrie Cherrie
Mala faca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2007 19:31:00   
dory
user posted image user posted image ana rula :)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2007 23:14:36   
Anonimen
Sem pogrešala Anine fore ja. user posted image  Najboljša je tista od župnika in dreka, ki smrdi. user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.7.2007 15:02:52   
crci06
Hej Meta.! user posted image  Če rabiš pavzo, ker si utrujena, prosi tvojo princesko, če si lahko zdaj še ti malo Brigita...
Mala pa naj kot Vili kaj naredi... kakšno primerno fizično delo... Zloži kocke v skladovnico drv... joj, jaz sem še /že čisto brez domišljije...user posted image
igra vlog je pa pomoje nujna..
ko se jaz spomnim naših, so mi še zdaj smešne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.7.2007 15:47:22   
Hanna M.
pri nas ima Zala že nekaj časa obdobje, da je Kekec. Saj veste, tisti znameniti Kekec iz trilogije Josipa Vandota. Ona je največkrat Kekec, jaz sem včasih Mojca, v bližini pa so vedno tudi Bedanc, teta Pehta, Brincelj Rožle in Zanko, (ta je nastal iz pesmice; če ti kdo nastavi zanko).
Zadnjič sva bili v trgovini pa Zala zakliče; ja mami, a veš, da sva Mojco pozabili doma, zaprto v omari?
Vsi v trgovini so me pogledali z zgroženimi facami, (otroka zapira v omaro), začela sem se smejat in sva šli naprej.
Tudi, ko pride v vrtec, jo vzgojiteljica vpraša; a si danes Zala ali Kekec? da ve s kom ima opravka.
Čeprav sem se tudi že jaz spraševala, če je takšna intenzivnost vživljanja v vloge sploh dobra, sem ugotovila, da je to le obdobje, ki mine. Ima pa moja hčera res veliko domišlije in nas velikokrat nasmeji do solz.
Včeraj mi je rekla tole. Mami, ti se rajši tukaj zraven mene used, pa mi povej, kako je bilo v službi! Mi je kar sape zmanjkalo, pol sem pa komaj zadrževala smeh, ko sem razlagala kako je bilo, ona me je pa pri svojih rosnih treh letih tako resno poslušala.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.7.2007 17:02:43   
Nea
Jaz sem tudi več kot en mesec mogla biti soseda Jožica, triletna Ema pa gospa Julija. Vsak dan sva se igrali podobno igrico in sem mislila, da jo ne bo nikoli minulo. Pa je...

Včeraj pa se je preoblekla v zobno  vilo? Sem jo vprašala ali je zlobna ali pa dobra vila, je odgovorila: ne mami, jaz sem zobna vila user posted image
Kdo pa je ta vila?
Ema: To je vila ki odnaša otrokom zobke in jim prinaša denar
(poznate zgodbico ko šolarčkom izpadajo zobki).

Domišljilja jim včasih res dela 300 na uro.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2007 21:17:17   
TaRe*
Zgleda,da imajo vsi iste finte.Pri nas smo ravno danes pri kosilu dobili nove vloge...Rea je Pika nogavička,Tara je Anica,ati je Tomaž.....raje ne ugibajte,katera vloga je mojauser posted image Sem konj....

............ja,takle mamo..;)

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.8.2007 12:32:26   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

user posted image Sem konj....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2007 23:20:02   
yellowcrystalstar

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.9.2007 22:20:53   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Zgleda,da imajo vsi iste finte.Pri nas smo ravno danes pri kosilu dobili nove vloge...Rea je Pika nogavička,Tara je Anica,ati je Tomaž.....raje ne ugibajte,katera vloga je mojauser posted image Sem konj....

Pri nas tut potala vloge, v večini nam pa k sreč ne menja spolov. aja pa tut jaz si vzamem privilegij mame, če me postavi v kašno živalsko vlogo.Takrat se mi pač mudi kuhat, pospravljat, kr neky delat...al pa jo našajbam, da se bi pa očka in Gal ful rada šla z njo to igratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.10.2007 19:25:09   
Anonimen
OK, nisem več Vili. Zdaj sem belolasa čarovnica user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.10.2007 20:34:18   
neli99
user posted image user posted image user posted image ... joj punce, jst pa komi čakam da moje dete pride v to fazo! sem se tok smejala ko sem brala vaše poste ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?