|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skoraj dve letnik tepe
7.6.2007 8:26:37   
muška
Moj sin bo kmalu dopolnil dve leti. Že kakšen mesec, tepe vse po vrsti. In sicer tako, da se kao pride pocartat k tebi, se malo pocarta, potem se začne smejat in vdari. Pa ne samo 1x. Tepe vse po vrsti od odraslih do otrok. Kregam ga že od začetka, nikoli se mu ni nihče smejal pri tem njegovem obnašanju, ampak na bolje ne gre! Ravno včeraj je starejšega bratca močno vdaril z železnim avtom po glavi. Seveda je sledila kazen,vzela sem mu ta njegov najljubši avto, mu povedala zakaj ga ne dobi, ampak je po hitrem postopku spet vse ponovil-z drugo igračo. Ja, pa da ne pozabim omenit kako je se drl zraven, ko sem mu vzela tisti avto user posted image

kaj naj naredim?????user posted image

Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skoraj dve letnik tepe
7.6.2007 9:04:22   
ana b
Vztrajaj! Vztrajaj!......
Tudi pri nas je bilo podobno. Kar iz lepega se je spomnil in je priletelo. Tudi še sedaj občasno, je pa bistveno bolje.
Zamisli si kazen, mu povej, kaj mu sledi, če bo tepel in to potem 100% dosledno izvajaj. Pri nas sva ga odnesla v posteljo in ga tam tudi pustila nekaj časa. Ponavadi dokler je zganjal histerijo. Ko se je pomiril, sva ga šla iskat in ponovno povedala, da tega ne sme početi. In tako dan za dnem, kakšen dan tudi večkrat. Je pa tako, da če ga kaj hudo polomi, sedaj kar sam odkoraka v spalnico user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 9:35:07   
Olivija
Mi je zelo znana tvoje zgodba. Pri naši Juliji je tako, da se zelo hitro razjezi in potem tepe vse  naokol, prav vidiš tisto njeno jezo, ko stiska pesti in ustnice skupaj.

Sem pa zadnjič spraševala eno kolegico, ki je psihologinja in mi je nekako razložila, da je to ventil za njene frustracije. Kaj pametnega mi pa na žalost ni svetovala.  Se pa pogovarjamo z njo in ji poskušamo z zelo resnim in strogim glasom dopovedat, da ne sme tepst. Je pa zelo užaljena, ko jo kregamo, zadnjič je zbežala v sobo, vzela Aninega zajčka in se vrgla na posteljo, kjer je potem iz srca jokala, se mi je prav smilila ...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 11:43:24   
muška
Ja, samo naš ne tepe iz jeze. Kar tako v 3 dni udari in se smeje zraven!  In danes zjutraj, je večji stal sredi sobe in gledal skozi okno, se je mali zaprašil vanj in ga kar tako čisto iz ljubega miru potisnil, tako da je večji padel.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2007 18:46:33   
skuštrana
Kadar naša tamal koga udari jo jaz odstranim s prizorišča in ji strogo povem, da se ne tepemo. Tudi če udari mene naredim isto. Če misliš, da je tepež način, da hoče pridobit pozornost potem mu te pozornosti ne dat. Enostavno ga primi, odstrani in mu povej, da ne tepemo in pika. Je pa po moje tudi pomembno, da se z otrokom nikoli ne igraš tako, da ga za šalo udariš, ugrizneš ali karkoli takšnega, ker on ne bo razumel zakaj je pa sedaj to dovoljeno potem pa kar naenkrat neuser posted image Enostavno, bodi dosledna, vsakič ko udari ga odstrani, mu vzemi igračo, ki jo je metal in mu povej, da se to ne počne..Boš pa rabila živce, to je pa res.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.