|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koala nevesta????
27.10.2004 16:17:37   
bambi
Hej a sem prav zasledila??? da boš drugo leto maja ali junija nevesta??? Juhuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo:

Daj poročaj malo, jaz nimam časa vsega brat, ker imam ful gužvo, zato prosim za informacije kar tukaj...

LP Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koala nevesta????
27.10.2004 21:07:19   
Anitka
A tako?

Ja fino :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Daj poročaj!!!!!!!

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koala nevesta????
27.10.2004 21:20:02   
tia

Kaj vidim Koala ,da se boš poročila,prosim več informacij.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Koala

Tia

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koala nevesta????
27.10.2004 22:51:42   
Anonimen
Lepo, da se še nekdo tukaj s foruma poroči drugo leto. Jaz se tudi in sicer junija 2005 :)
:bravo: mi, ki se imamo radi

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koala nevesta????
28.10.2004 7:14:30   
anadejka
Juuuupiiiii jest tudi ampak šele septembra.No če se nam pa slučajno kej posreči (v mislih imam eno štručko),lohk pa da tudi prej.
:miska::miska::miska::miska::miska:;)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koala nevesta????
28.10.2004 7:27:56   
meeryana
Supeeerrrr......midva sva se letos maja poročila.....vi se nam kar lepo pridružite. V zakonu je enkratno!!!:bravo:VSO SREČO!!!:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koala nevesta????
28.10.2004 7:34:43   
pupika
Lepo, midva sva se letos julija poročila.

VSO SREČO VAM ŽELIM.
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koala nevesta????
28.10.2004 8:26:55   
koala
Hojla puce!!
Ja prav ste zasledile, pomembni dogodek načrtujeva maja ali junja, čeprav jaz bolj navijam za junij, ker mi je kičasto poročit se maja, ker to vsi hočejo!
Prstane imava že izbrane, že dve leti he he. Tudi moja obleka je že nagledana, upam samo da jo bojo še imeli.
Zdaj pa je vse v rokah od šefa od maojega miškota, če bo dal pogodbo za nedoločen čas al pa ne!!

Koala

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!