|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po ss
6.6.2007 19:58:28   
Anonimen
Zanima me koliko časa po SS vam je ratalo zanositi in ali se je vse skupaj srečno končalo??
To sprašujem ker sem imela SS pred kratkim in me je strah da se bova z dragim sedaj spet matrala da zanosim in da se nato slabo konča.

lp

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 6.6.2007 22:40:33 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po ss
7.6.2007 8:10:49   
nemrak
user posted image user posted image ,
po 2-eh M sem zanosila. Prej pa sva se trudila kar nekaj časa. Bila sem tudi na Klomifemu, pa nič.
Sedaj sem pa že skoraj na polovici nosečnosti.
Čakam na izvide AC, da lahko res začnem na polno uživati nosečnost.

Žal mi je, da si tudi ti morala dati to skozi.
Želim ti, da čim prej zopet zagledaš user posted image user posted image
Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 12:33:59   
tinaaja
po 2 M in imamo naso sreco Brino

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2007 11:25:37   
Katina
Prvič sem zanosila 3M po ss (brez čiščenja). Sedaj, po drugem ss (abrazija + reabrazija) drugič pa še čakam na zeleno luč. Upam pa, da me kmalu obišče sreča z user posted image aliuser posted image .

Tudi tebi in vsem ostalim želim veliko sreče.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2007 21:46:51   
urskas
Po treh M sem zanosila in rodila zdravo deklico.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 13:42:48   
kodrana
mene pa zanima, tako iz radovednosti, če je katera takoj po splavu zanosila? vem, da to vsekakor ni dobro, pa vseeno. mogoče se je kateri to zgodilo? in kakšne so  bile posledice? ponovni splav? ali kasnejše komplikacije? 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2007 9:20:45   
Neža7
Lep pozdrav

Jaz sem imela ss v 19. tednov nosečnost.(prva nosečnost) 8ur po tistim, ko mi je odtekla voda sem rodila malo Nežo user posted image . Moram sedaj počakati 4 mesecev preden lahko spet poskusiva. Ali je še katera, da je imela bolj pozni ss?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2007 9:29:34   
Anonimen
jas sem prvega otroka zelo mlada rodila. Potem sem imela več SS, največ sem bila noseča 19 tednov, vendar nisem obupala in še dva otroka rodila. Tko, da imam tri zlate sine.
ne obupaj, tudi zate bo posijalo sonce nekoč.
Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2007 16:44:58   
zarjica
Neža7, tudi moja prva nosečnost se je žal  končala s SS v 15. tednu nosečnosti. Zdaj počakam še na 3. menstruacijo po abraziji, potem pa poskušava znova. Seveda se grozno bojim. Bojim se, da če se mi to še enkrat zgodi...ne vem če bom še prenesla... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?