Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-Ja Maša,kaj naj ti rečem :še mal potrpi pa bo bolje:)-:)-:)-:)-Jaz sem mojim otrokom,ko so se udarili vedno govorila:ko boste oženjeni bo vse pozabljeno:)-:)-:)-:)-Odpočij se ,vlezi se pa kakšno knjigo vzemi v roko,da ne boš imela časa na slabost mislit.Naj te dragi pocrklja,poboža po trebuščku,pa bo...Mej se,pa lep pozdrav:morje::morje::morje:
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:51:24
|
|
|
|
Spicy Black
|
Ja, kaj hočemo enim več slabi drugim pa manj. Jaz na žalost spadam med tiste prve...Slabo mi je posebej zvečer in potem sva wc in jaz eno :( Pa ne pomaga niti ležanje, ne počivanje..najbolje je če zaspim...Pravijo, da bo bolje in jaz jim verjamem ;) Nina in :duda: 12 6/7
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:52:08
|
|
|
|
kimi
|
maša mislim da po 3 mesecih mine povečini čeprav pri nekaterih kar celo nosečnost traja
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:59:43
|
|
|
|
bikica30
|
Maša, še jaz se pridružujem, če ti bo kaj lažje ;). In meni tud, seveda. Prejšnji teden mi 3 dni ni bilo čisto nič, pa sem si že rekla: jupi, to je to, konec je (no, saj čas bi bil tapravi - 14. teden), ampak, seveda NE! Ni še konec... Ampak slej ko prej bo, tko da ...drži se. Lp, Anya
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 14:00:47
|
|
|
|
bikica30
|
Aha, pa vse najlepše ti želim jutri na pregledu :) Anya
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?