|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva nosečnost
27.10.2004 12:55:32   
ery
Lepo pozdravljene..
Pišem prvič, ker sem se ravnokar registrirala na to stran.
Skratka.. s fantom sva se odlocila za prvega otroka.. Stara sem 24 let. Moram povedat, da si zelo zelim eno štručko, obenem me je pa strah... Hotela sem vprasat, kako je s tem, ce skoraj sedem let vzemaš kontracepcijske tabletke... Sedaj jih pol leta ne jem vec, zadnje tri mesece pa poskusava zanosit...

Kdaj bi lahko zanosila čimhitreje? Sedaj me pa ze malo skrbi, da se ne bo takoj prijelo.. Ker do danes se še ni...:zmeden2:
Plodne dneve sem si nekako izračunala po tem koledarcku, ki je na tem spletu..

Hvala vam za odgovore, pa se se beremo...

lp ery

Neposredna povezava do sporočila: 1
   prva nosečnost
27.10.2004 12:59:09   
maya1
pozdravljena!
telo se mora po kontracepcijskih tabletih malo očistiti, zopet priti na svoj tir. nič ne skrbi, saj bo. jaz sem tabletke jemala 6 let, ko sem jih nehala sem tudi mislila, da bom takoj zanosila, vendar nisem. po devetih mesecih truda sem pa zanosila.
zato nič ne skrbi.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
lepo se imej
maya1

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prva nosečnost
27.10.2004 13:01:39   
Pikabu
Moja izkušnja je sicer malo drugačna. KT nisem jemala, zanosila sem pa v tretjem poskusu, pa vendar, mislim, da je ena stvar, ki vedno drži. Čim manj se sekiraj, pa čim bolj uživaj :sloncek:. Čim manj razmišljaj o tem. Sama sem v tem tretjem mesecu čisto odklopila stvari, celo na forum nisem nič hodila, da bi čim manj razmišljala o dojenčku, pa je uspelo.

Veliko sreče ti želim, pa da bi čim prej postala :nosecka:.

:rozica::angel:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prva nosečnost
27.10.2004 13:49:01   
Anonimen
:)-:)-:)-Pozdrav...kar vstrajno vidva delajta....:)-:)-!!!!!!da boš čimprej forumovka z tebuščkom,pa naša dežela bo bogatejša za še enega prebivalca!!!!!!:)-:)-Lep pozdrav:morje::morje::morje:

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   prva nosečnost
27.10.2004 13:54:29   
Soncnica
Ja, se pridruzujem mnenjem ostalih punc. Vidva samo uzivajta, pa bo. Obstaja pa tudi neka hrvaska stran, ki ti izracuna plodne dneve, vendar ne vem tocnega naslova. Pri meni je to prislo v postev, ker sem imela zelo kratke cikluse (na 21 dni) in sem imela tudi ovulacije prej.

Predvsem veliko lepih trenutkov v dvoje

pa pa

Sončnica

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prva nosečnost
27.10.2004 14:31:22   
ery
joj...hvala vsem za tako hitre odgovore.. :bravo:

Se bom potrudila in upoštevala vaše nasvete.:)-
Upam, da se bo kaj kmalu pokazalo :)-

Glede folne kisline sem slisala, da je priporočjiva.. zgleda, da moram to kar kupit...

lep dan vsem!

ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prva nosečnost
27.10.2004 14:31:47   
ery
joj...hvala vsem za tako hitre odgovore.. :bravo:

Se bom potrudila in upoštevala vaše nasvete.:)-
Upam, da se bo kaj kmalu pokazalo :)-

Glede folne kisline sem slisala, da je priporočljiva.. zgleda, da moram to kar kupit...

lep dan vsem!

ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prva nosečnost
27.10.2004 15:18:00   
mika
ery, tako kot so sostala deklata napisale ne se obremenjevat in štet dnevov.. čimveč užiiiivajata, pa boš hitro med nami :nosecka::nosecka::nosecka:.
moja sošolka je zanosila takoj po prenehanju jemanja tabletk in je bla ful zaskrbljena če bo s :duda: vse ok, ker s fantom še nista načrtovala otročka tako da je bil:duda: presenečenje. rodila je zdravega fantka. tako da ni nujno da boš morala dolgo čakat da boš srečka nosečka. veliko sreče in čimbolj sproščena bodi.

lp mika
:sloncek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prva nosečnost
27.10.2004 15:18:17   
nežka
tudi jaz sem jemala KT nekaj let, zdaj se "čistim" in jemljem folno kislino.

FK pa si NUJNO zrihtaj, o razlogih poglej na internetu (mislim, da je e-zdravje.com);).

Želim ti veliko sreče:rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prva nosečnost
27.10.2004 15:19:17   
mika
:ups::ups:danes sem pa malo nepismena - se opravičujem za napake.:ups::ups:
mika
:ups:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prva nosečnost
27.10.2004 16:40:01   
Blink1
Ola

Tudi jaz sem tabletke jemala 7 let in zanosila 3 mesec po koncu jemanja...:bravo::bravo: Dete je zdravo, nosečnost je bila zavidanja vredna:bravo:

Folno kislino sem začela jemati takoj, ko sem nehala jesti tabletke.

Veliko veselja pri delu in naj se čimprej prime:sloncek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prva nosečnost
27.10.2004 21:27:54   
Lejči
hojla,

nič ne skrbi zaradi jemanja kt. jaz sem jih jemala skoraj 10 let, pa sem zanosila slabe 4 mesece po tistem, ko sem z jemanjem prenehala.:)- vidva samo uživajta :hudicek:, pa res ne gledat samo na to, kdaj so plodni dnevi.

lp z željo, da se nam čimprej pridružiš,

Lejča

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   prva nosečnost
28.10.2004 8:24:23   
ery
Hvala vam za odgovore... Ste me res vse potolažile.. Danes grem pa takoj po folno kislino...:) če res pomaga...pa že mora...od zdaj naprej bom mislila samo še na užitke..;)

In koliko ste bile kaj stare ko ste imele prve dojenčke?
Aja pa še eno vprašanje, ki me res matra... Kdaj ste dojenčke dajale spančkat? A vedno ob isti uri, npr: popoldan ob 16h, zvečer ob 20h? Ali je to odvisno od dneva?
Namreč ena moja kolegica jo je dajala spat vsak dan točno ob določeni uri, ponoči ji je spala zelo malo. Medtem ko druga kolegica (ima staro punčko 3 mesece), daje jo spat od 21h-24h zvecer. Odvisno ali so doma, ali je res zaspančkana... Spi ji pa po 12 ur non stop..
Kakšne izkušnje imate ve kja s tem?

Hvala..pa upam da kaj preveč ne težim z neumnimi vprašanji...

papa ery :sloncek::sloncek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   prva nosečnost
28.10.2004 8:59:23   
Erdbeere
Eno sicer neumesno vprašanje....mislm no sej vem da sem glupa....kje se dobi folno kislino....sem pozabla pa v prvi nosečnosti sem jo jedla zdej pa tema na tem področju :zmeden2:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   prva nosečnost
28.10.2004 9:29:09   
ery
Erdbeere, sicer je še nisem kupila te folne kisline.. Kolikor pa vem, je to v obliki tablet TIFOL, ki se jih dobi v lekarni.

papa
ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   prva nosečnost
28.10.2004 11:46:34   
barby*
Točno ery to je to:bravo::bravo:
tudi jaz sem jo jemala 2 meseca pred:nosecka: in jo še vedno, čeprav jo :duda: potrebuje samo kratek čas. Tako mi je svetovala G
pozdravček, pa čim prej se nam pridruži:nosecka:
barby:metulj: in :duda:18t 4/7

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?