|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder, ki naredi lepo kožo in za poletne dni
6.6.2007 9:37:21   
ery
Oj,

sej vem, da je bilo že veliko in še več napisanega o pudrih, ampak če se vam da še enkrat napisat-mogoče ima katera nove izkušnje... s kakim pudrom. user posted image

Skraka, s katerim ste zadovoljne? Jaz imam bolj pordelo kožo na bradi, bi pa vseeno rabla puder, ki ni ful gost, ker se mi ne dopade za sončne dneve. ampak da še zmeraj dobro prekrije. Hm??

hvala in brez zamere ...papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder, ki naredi lepo kožo in za poletne dni
6.6.2007 9:59:17   
filipinka
Jaz tudi moram danes kupit novega! tako, da hitro predlagajte kaj lahkega in dobro prekrivnega!user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 10:07:47   
ery
fILIPINKA, NE BOŠ VERJEL,A AMPAK SEM ŽE HOTLA NASLOVIT TO TEMO NA TEBE, KER VIDIM, DA SE SPOZNAŠ NA LIČENJE. user posted image  Joj velike črke.

No pa nama svetujte lepo prosim. Danes grem v nakup! user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 10:14:43   
filipinka
Ves kaj Ery, jaz vecinoma vztrajam pri tistih pudrih in licilih, ki so se izkazale za res dobre, je pa zdaj problem, da puder, ki ga zdaj uporabljam ni primeren za poletje in mi je tudi zacel izsusevati kozo okrog oci. Zato iscem novega.
Je pa pri licilih tako, da je treba veliko vsega probat, in ceprav nato velikokrat zavrect, da vidis kaj ti res odgovarja. user posted image Tako, da mislim, da bom kupila vsaj tri pudre, da bom nasla pravega!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 10:18:33   
ery
Ja se strinjam. Jaz sem imela za čez zimo tudi bolj gostega, ki pa res ni primeren za zdej. tako da bo treba it v akcijo.

Upam, da katera kaj predlaga....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 10:24:48   
tinkamiška
Jst vam predlagam za poleti obarvano kremo in seveda korektor, pa transparentni puder(puder v prahu)

S korektorjem popravite nepravilnosti, kot so mozoljčki in pordela koža, potem pa lepo z obarvano kremo naredite še ten kože. Je lahka, ni gosta, se lepo maže in daje koži prijeten občutek. Poleti, ko malo prjavimo se nepravilnosti tako manj vidijo, za tiste, ki se pa, je pa korektor čisto dovolj. Transparentni puder se pa uporabi, da z njim matiramo in se nam koža ne sveti. Jst gobico doma potapkam v ta puder in potem čez dan, ko mi je vroče samo malo potapkam po mesti, ki se svetijo in je takoj osvežen izgled.

Aja, če hočete fin občutek na koži, ap malo navlažite gobico s katero nanašate obarvano kremo. Je taksvež občutekuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2007 10:40:13   
pajčolanka
od nivee un z riže, ploščata tubica s srebrnim pokrovom. lahek, fajn se maže, pol prekriven, meni je zelo všeč.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 10:53:26   
ery
Kaj misliš, filipinka, bova šli na obarvano kremo? Hm... Se mi zdi, da je to kot navadna kremca, samo da je rjava...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2007 11:01:26   
filipinka
Ne najbrz, ne! Nisma midve za te kremce! Za puder v prahu ali kamnu pa mi tudi ni vsak dan, bolj ga uporabljam za posebne priloznosti. Ni casa vsak dan za popoln make up: krema, korektor, tekoci puder, puder v prahu ali kamnu, ...Za vsak dan mam najraje O.k. tekocega!No, kaj bova zdaj?user posted image Bos sla ti prva v drogerijo al grem jaz? Tu prek gledam v DM (sem v sluzbi), ampak ti povem, da mi ni za it, ker prodajalke "prevec vedo" svetovat!user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2007 11:08:01   
pajčolanka
če ne pa malo na kozmetometer poglej...
http://kozmetometer.planet-lepote.com/

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2007 11:14:49   
ery
user posted image  Obup ti pudri... Saj to je problem, meni tudi ni za te dolge postopke.. edino zvečer, če se mi da sploh...
Ja jaz bom šla gotovo šele popoldan v drogerijo.

Samo v DM ne, je predaleč zame. Katero firmo pa bi ti?

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2007 12:19:52   
ery
Joj punce, a nobena ne uporablja pudra?? user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 13:08:04   
saraja
Dan,

jaz nisem dolgo uporablala pudra, zdaj ko sem pa po dolgem času šla na neko praznovanje, sem pa se mogla malo naličit. Imela sem doma še vzorček od Nivee ideal finish in sem bila zeloooo zadovoljna z njim, tako da danes grem v dm ponj.
Mam pa še kar problematično kožo.
LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2007 13:14:09   
Lenny
Max Factor - v 5. minutah za 5. let mlajša user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2007 13:38:56   
ery
Saraja ali zdrži cel dan recimo? je lahek? Ali prekrije tudi?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2007 15:22:57   
dory
ne uporabljam pudra...moja koza pa je glih tko lepa, gladka,svetleca in oh in sploh :)

in brez gubic :)

mi je zadnc kozmeticarka rekla,da mam sicer se cajt,ampak tam pri 30-ih bi mi pa vseen priporocala kako kremco za prot gubicam,se preden nastanejo...sem rekla eh do tam je pa se dooolga :)user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2007 8:37:33   
binica
Jaz zelo obožujem tekoče pudre od Collistarja!!!
Lepo se razmažejo, niso pretežki in kar držijo cel dan.

Je pa res, da puder uporabljam samo pozimi, medtem ko se poleti raje malo posončim, zjutraj samo nanesem na obraz malo pudra v prahu (da je koža bolj mat) in to je to! user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2007 8:57:04   
ery
Hvala punce.

Filipinka, si mogoče včeraj šla po puder? In si kaj kupila? jaz sem samo spraševala, priporočajo pa mi vse-3 prodajalke, puder od Isa Dora, hydralight. Je lahek, sicer ni tolk prekriven, ampak če hočeš prekrivnega, je potem puder gost.
In kaj si ti izvedela? user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2007 9:31:20   
filipinka
Ojla! Ja, sem sla vceraj v MB v Limoni in zahtevala nekaj lahkega in predvsem vlazilnega. Po dolgih razlagah in odlocanjih sem kupila Collistar. Danes mam ga gor! Ne vem se ti povedati, ce je vredu ali ne! Samo malo me je motilo, ko sem ga nanasala, ker se ful hitro suai in ga ne gre prevec lepo razmazat, nic ni kremni. Prekriven pa je res, pa lahek tudi! Jutri ti bom napisala kako je, ker ce je dober mora ostati do vecera. Ti si ze nasla kaj?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2007 10:53:48   
ery
Aha, si ga že kupila.. Meni so tudi najprej Collistar kazale, pa sem rekla, da je predrag, potem je pa šla na IsaDoro.
Kupila še nisem nič, ti kar povej kako bo. veš, mogoče bom kupila kar od IsaDore, ker je pol cenejši. No bom še premislila. :)
No ker sva pa ravno na vezi, mi pa proporočaj en lipgloss. Sicer se ne mažem ful močno, ampak brez ne morem biti, ker imam v ponedeljek neko prireditev.
ne vem če ti kaj pomaga barva las-rjava, barva oči-sivomodre..
Kaj priporočaš?

Hvala, pa brez zamere.

Neposredna povezava do sporočila: 20
7.6.2007 11:52:36   
filipinka
Meni so vredu glossi - loreal Glam Shine, pa tudi Isadorini so super! V
asih pa treba malo mesati, da dobis vredu odtenek!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.6.2007 12:40:13   
ery
Aha, ok hvala, Bom kupila od IsaDore. kaj pa barvo, mogoče veš na pamet približno kaj bi mi pasal....

Neposredna povezava do sporočila: 22
7.6.2007 12:45:49   
binica
Ma jaz bi na tvojem mestu vseeno riskirala nekaj več denarja za Collistarjev puder.... saj ti bo vendarle potem trajal mesece in mesece! In je res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.6.2007 14:16:51   
Felicity
filipinka - Točno kateri puder od Collistarja si vzela?

Ti prilepim link za pomoč.user posted image
http://www.collistar.it/ITA/H0402.asp

Jaz sem uporabljala tistega v bež tubi (Fondotinta Superidratante).

Je cena ista kot na linku?

Pa še eno vprašanje: Ali lahko k pudru zmešam zraven kremo za samoporjavitev obraza?

Hvala, LP

< Sporočilo je popravil Felicity -- 7.6.2007 14:23:27 >

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.