|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MANA Fashion ;-)
6.6.2007 7:24:55   
Anonimen
A katera kupuje v Mani? Me zanima, ker imajo par cunjic zelo luštnih in poceni, če je kvaliteta ok?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MANA Fashion ;-)
6.6.2007 7:32:09   
srki
Jaz bolj redko kupujem tam, ampak tisto kar sem, mi je všeč in kvaliteta kot iz vseh drugih štacun. Saj veš, včasih enkrat oblečeš, pa je že za cunjo za prah birsat, nekaj pa nosiš in pereš, pa je kot novo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 7:34:31   
Anonimen
A katera kupuje v Mani? Me zanima, ker imajo par cunjic zelo luštnih in poceni, če je kvaliteta ok?

Ja, sem že kdaj kaj kupila, pa se kar obnese.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 7:53:54   
Nea_teja_
Jest sem bila zadnjič zelo razočarana .Sem se odločila da grem kupit kopalke ,ker sem bila prehlajena sem se zmenila da bom kopalke doma probala denar založila oz mi je napisala račun ročno da če nebo ok jih vrnem.Seveda ko sem jih prnesla domov je vse nekako čudno stalo in sem jih nesla nazaj pol je pa rela prodajalke da dnarje neda nazaj in da si nej neki druzga izberem ,ker nisem imela pojma kaj naj vzamem sem šetala po štacuni in iskala kaj kar bi mi padlo v uč.In ker nisem ne suha in ne zelo okrogla seveda težko kaj pametnega najdeš in sem se odločila po dolgem času za ene kratke hlače ,ker pa imamo doma sušilca in ponavadi gre bombaž skupaj sem vzela večje .ponavadi nosim l maximalno pa xl.Hlače sem vzela xl ravno zato da bojo komot pa če grejo skup ,ker imam ponavadi tako srečo.Seveda sem bila slabe volje in hlač nisem probala pa še prodajalka me ja teko grdo gledala da mi je bilo res grozno.Ko pa sem prinesla hlače domov sem ugotovila da so zelo majhne in da so prav moji 12 let stari hčeri ki  ima postavo suho št pa xl skor me je kap tako da bom še premisnla kaj bom kupila v mani.Tudi z perilom nisem ravno navdušena ker pri moderčkih pokajo kosti,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 8:08:05   
Anonimen
ja kupim tudi kako zadevo v mani. sploh za tamali. njihove otroške cifre so ponavadi ful manjše kot piše na etiketi. tko da je velikost 4 skor prav moji enoletnici..oz treba je probat al pa pomert po kaki obstoječi cunci. zase sem tudi že kupovala hlače in majice pa sem bila vedno zadovoljna. perila pa tam še nisem kupovala. sem za tamale kopalke pa so ble super pa po 199 al kok sit lansklet. isto sem po ne vem al 300 sit lan nakupila kratkoh hlač za tamalo. pa take fore se najdejo.

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 8:12:21   
AKŠ
jaz sem že kar nekaj zadev kupila v mani in sem zadovoljna.

drugače  pa klaraprodaja. Po eni strani te razumem, da si jezna zaradi kopalk, ker ti ni vrnila denarja - jaz žal ne vem kako sta bili zmenjeni. Kar se pa nato hlač tiče, kako si lahko šele doma ugotovila da so tako majhne? A tega nisi opazila že v trgovini? A hlač nisi nič pogledala? Po moje se že "iz oka" vidi, ali gre za velike ali male številke...ne vem no...

sama vedno poskusim zadevo že v trgovini, ker imam ponavadi težave dobit kaj zase in se na ta način izognem večkratnim obiskom trgovine....in to  je fino, ker nisem nikoli slabe voje....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2007 8:12:27   
facka
jst imam en komplet perila, pa eno laneno krilo, pa je Ok, samo je pa res potrebno probat v trgovini, ker se tudi meni zdijo male cifre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 8:13:22   
Janya
Klaraprodaja, tista babnca te je nafarbala, ker po zakonu ti mora vrnit denar, če prineseč v roku 8 dneh blago nazaj in ne rabiš nič razlagat zakaj! Razlika je če plačaš s kartico, plačaš kao stroške poslovanja s karticami. Tako da drugič vztrajaj da ti da denar ali pa narediš slabo reklamo na inšpekciji user posted image .
Ja je res, da so v mani zelo majhne številke, modrčki se pa pr men kr obnesejo user posted image  (ko bog se bo dons strgal user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2007 8:25:21   
Anonimen
Jza sem enkrat kupila dva enaka modrca, ki sta mi lepo stala, pa sem potem oba v smeti zagonila, ker sem imela čisto mokre prsi pod njima, kot bi imela na sebi polivinilaste vrečke. In seveda je to smrdelo tako, da se ne da povedat. Fuj.
O odnosu poslovodkinje v njihovi trgovini Moj onc pa raje ne bi. Sem enkrat prinesla nazaj eno bundico, ki sem jo kupila, pa je Tiborju zadrga prišla do srede obraza, prav štrlel mu je tisti oster vogal tja v lice, pa nisem imela pod ljubim nebom kaj izbrati za zamenjavo, me je una ... da ne remeč kaj ... tako razpizdila, da sem odnesla bundo domov in jo imam še sedaj doma v omari. Tega je zdaj dve leti. Grd, grd človek tista babnica. Nazunaj in znotraj.

(odgovor članu Janya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 8:37:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2007 8:39:13   
Anonimen
Kar dostikrat kaj kupim. Nazadnje sem super široke hlače z žepi in so super.
Je pa res da približno vem kaj je tam v redu ker sem delala preko študenta pri njih. Z vračilom nismo nikoli komplicirali.

Klaraprodaja katera prodajalka je pa bila? Ker resno dvomim da bi te skoz grdo gledala, k so vse res super punce oz. gospe. Mogoč si imela sam ti tak občutek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2007 8:40:43   
Janya
Ne vem če je kje na netu, mi smo se učili pri Gospodarskem poslovanju. Bom pa še možeka povprašala če je kje, ker se on tut ukvarja s tem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 8:43:56   
Anonimen
Grd, grd človek tista babnica. Nazunaj in znotraj.

user posted image

(odgovor članu Janya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2007 8:50:29   
muška
Jaz pa vedno dobim denar nazaj!
Vsem, ki mi solijo pamet povem jasno in glasno, da sem jim plačala z DENARJEM in ne z dobropisom, in da sem tisto stvar kupila namensko in ni MOJA KRIVDA, da sem dobila šit robo, ker če bi imela namen kupit šit robo, bi šla v zato primerno trgovino!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2007 8:54:26   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  muška. Si bom jaz tudi to zapomnila in uporabila. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2007 9:06:19   
HuAnita
Mah, grem za skoraj enoako ceno raje v Zaro ali H&M... Kaj vem, meni se je vse razvleklo, skrčilo ipd., razen ene frotiraste pižame za capinko- ta je pa zakon!!! Je pa tudi stala 15e...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2007 9:29:32   
Nea_teja_
Joj karin nevem ena je bila mlajša in druga malo stari obe pa blond,hlače sem pa gledala in so se mi zdele dovolj velike ko pa sem jih stlačila na rit pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nevem ali imajo res tako majhne št al kaj.Tko da ima sedaj hlače hčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2007 9:31:55   
Nea_teja_
user posted image user posted image user posted image user posted image muška se strinjam z tabo tud sama rajši kupujem v hm ali podobnih štacunah sam ,ker sem bila hudo prehlajena in mi je bila mana usput ko sem šla domov sem rekla grem pa še za kopalke pogledat in evo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2007 9:32:51   
Anuška79
Sama v Mani vsako sezono kupim kake majške ali srajce zase, pa tudi kavbojke, hlače in krila se najdejo prav fina. Običajno njihove stvari rada nosim. Od perila mi odgovarjajo spodnje hlačke, modrčke pa kupujem  drugje,ker sem mal bolj zbirčna glede tega.

Si pa ne predstavljam, da bi stvar kupila, brez da bi jo probala, saj sem že navajena da ista številka v dveh različnih trgovinah nikakor ne pomeni enako velikega oblačila.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.6.2007 10:07:13   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Ne vem če je kje na netu, mi smo se učili pri Gospodarskem poslovanju. Bom pa še možeka povprašala če je kje, ker se on tut ukvarja s tem.

ne, nobenega člena ni v OZ, ki bi to določal. Nazaj vzet, zamenjat ali popraviti morajo samo, če ima blago napako. To, da ti prodajalec zamenja stvar je uzanca (?). Ponavadi verjetno veljajo glede zamenjave stvari njihovi splošni pogoji poslovanja.

Sem  zadnjič gledala OZ in  kupo-prodajno pogodbo, poleg tega še stran Zveze potrošnikov - tam je vse lepo razloženo.

Pri meni je že nekaj let od faksa, pa mi smo imeli še ZOR na izpitu, čeprav se po moje glede kupo-prodajne pogodbe ni kaj dosti spremenilo.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 6.6.2007 10:08:06 >

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.6.2007 10:47:12   
pajčolanka
ponavadi kopujem v mani, majčke, mogoče kakšen pulover hlače zelooo redko, vem pa da tisto kar sem kupila ni bilo švoh. je pa tako ena srednja kvaliteta, sej vidiš ko primeš. cenovno dost ugodno, glede na to da mi je majčka ki stane več kot €15 že kar draga. perila ne kopujem ker majo majhne cifre. odvisno kaj. za otroke majo velik sam več pa ne vem ker ne kopujem na otroškem. prodajalke so pri nas kar prijazne in mi še nikoli ni bil problem zamenjati-pač se vedno zasiguram če kopujem dedcu če lahko prinsem tud nazaj...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.6.2007 16:17:19   
Anonimen
mene pa ze njihove izlozbe tko odbijajo, da mi se nikol ni "uspelo" not pridt user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.6.2007 16:18:51   
Anonimen
ves kaj ti svetujem...ce zelis res dobro in kr ugodno robo dobit...mega factory outlet...non stop neka znizanja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.6.2007 13:55:41   
Magi*
glede vračanja je tako: če ima roba napako ali je napačno reklamirana, so jo dolžni zamenjati. za kak način zamenjave se zmeniš, ni nikjer predpisano, se pač dogovoriš. če imajo v prodajalni kaj soli v glavi, se prilagodijo kupcu.

če ima trgovina v svojih splošnih pogojih navedeno možnost zamenjave ali vračila denarja v določenem časovnem roku, pa je stvar pač takšna. npr H&M ima navedenih X dni, da lahko blago brez nadaljnega zamenjaš ali vrneš...

v Mani še nikoli sploh bila nisem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.6.2007 16:09:57   
Strawberrie Cherrie
JAz še tudi nisem kupila kaj v Mani...tako da za to ne vem.
Mi je pa tole od H&Ma ful všeč, da ti v roku blablabla vrnejo denar.

Kje pa je Mega Outlet?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?