|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomagajte mi
6.6.2007 23:07:49   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

kakorkoli, Zarji definitivno nič ne fali, ona samo zelo dobro zna z nama. in vsakič, ko vidi, da midva nisva 100% trdna v svojih načelih in odločitvah, takoj izkoristi priliko. to se pa običajno zgodi ob kaki bolezni in zdaj, po vsej verjetnosti, zaradi priihajajočega novega člana.

z atijem predvsem predebatirati problem in pri nas poiskati odgovore.

Bravo MAgi*user posted image  To je vsa "višja" matematikauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: pomagajte mi
7.6.2007 9:59:18   
piščanc
jaz se strinjam z jančiko. delno nehumana metoda. da ne skočiš takoj, ampak vseeno ne pustiš čisto brez crkljanja.

res pa je da vsak otrok potrebuje nekaj drugega. jaz se trenutno uležem zraven žigca (2,5 leti) in mirno zaspi. če grem ven, joka kot dež in še starejša sestrica ne more spati. potem pa še ponoči pride k meni. če se uležem zraven njega dokler ne zaspi, spi mirno celo noč. pa drugače ne potrebuje crkljanja čez dan, samo zvečer se stisne k meni. če pa se prekopicava in nori, grem ven. In potem hitro zleze v posteljo in zaspi, da sem ja zraven njega.

v vašem primeru, bi jaz predlagala, da jo da očka spat in se uleže zraven nje dokler ne zaspi. saj bo kmalu zrasla.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?