|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fredov obroč
5.6.2007 20:40:23   
Sandra*
A se splača kupit tega, rdečega, ki ga imajo v baby centru, za 10 mesečnika, ali je vseeno, če mu kupim navadnega, ki ima samo po sredi trakove da nebi padel skozi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fredov obroč
5.6.2007 20:46:36   
mtina
Jaz se tudi to sprašujem.

Sonce!!!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 20:50:22   
Maxica
Jaz imam s tem obročem samo dobre izkušnje in se mi zdi res vreden svojega denarja. V njem se mi otrok res zdi varen, brez da imam oči skoz na pecljih, kdaj se mi bo obrnil kam. Jaz sem ga kupila za prvega otroka, smo ga fajn uporabljali, sedaj pa ga bo uporabljal naš drugi fantek. Jaz ga priporočam. Z drugimi raznimi obroči pa nimam izkušenj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 20:51:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz imam s tem obročem samo dobre izkušnje in se mi zdi res vreden svojega denarja. V njem se mi otrok res zdi varen, brez da imam oči skoz na pecljih, kdaj se mi bo obrnil kam. Jaz sem ga kupila za prvega otroka, smo ga fajn uporabljali, sedaj pa ga bo uporabljal naš drugi fantek. Jaz ga priporočam. Z drugimi raznimi obroči pa nimam izkušenj.

se samo podpišem! Lahko rečem, da je res vreden svojega denarja! Ni ga čez varnost in dobro počutje naših user posted image , tako na suhem, kot v vodi.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 20:52:43   
Anonimen
Jaz sem tudi ful zadovoljna z njim in se mi zdi vreden svojega denarja....user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 20:57:34   
yennika
Se strinjam z napisanim.....

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 21:06:30   
zvezda06
A lahko prosim prilepis link, kako izgleda (ga ne najdem v spletni prodajalni BC). Koliko pa stane?

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 21:20:22   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

A se splača kupit tega, rdečega, ki ga imajo v baby centru, za 10 mesečnika, ali je vseeno, če mu kupim navadnega, ki ima samo po sredi trakove da nebi padel skozi.

Se splača!!!

Ni primerjave z navadnim, ker tam sedi notri, pri fredovem pa je v položaju za plavanje in se res lepo odrivajo-no vsaj naš seuser posted image .

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 21:24:42   
Sandra*
http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchWebClassID=0&srchString=fredov+obro%E8&submit1=Najdi

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 21:48:14   
Sandra*
fredov obroč

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 21:49:06   
pikapolona2
sandra kaj boš zej za tri eure škrtarila...kupi kupi....pa boš en kakav manj popilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2007 22:00:15   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tudi pri nas je enako.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2007 23:23:02   
lojzika
Ko sem ga jaz kupovala ga ni bilo za dobit, sploh pa ne v baby centru user posted image user posted image user posted image  Kupili smo nekega poceni v šparu ki so ga kmalu zamenjali rokavčki

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2007 6:57:10   
frufru
se ga splača kupit, saj je primeren do starosti 4 let, pol pa na oranžnega prešaltaš

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2007 7:26:53   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem mnenja, da se ga splača kupiti. Mi bomo jeseni verjetno hodili še na plavalni tečaj, pa tudi tam je potreben. Uporablja se ga lahko nekje tam do 4leta...potem pa otrok itak že zna sam plavati....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2007 8:02:45   
Balerina
pa zanima še nekaj. aj to ga uporabljate tako v bazenu kot v morju a ne? Koliko pa mora bit temperatura vode za deset mesečnike? Aja kaj pa s kopalkicami katere uporabljate?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2007 12:01:34   
Peli
A pa bo Mark sploh hotu bit v vodi? K morje je pa mal drgač k bazen?
Aljaž je bl nogice namakal lani, letos mislm da sploh nebo hotu it v vodo, sej že v toplicah ni bil zadovoljen, če ni bil v res topli vodi.
Drugače pa mislim da je fredov obroč super, fino pa je če si ga lahko kje sposodiš, saj nekateri otroci nočejo bit v njem.
Jaz sm mojemu dala najprej kopalne pleničke, potem pa sva bla rajš kr v kopalkicah, sej tud tista plenička ne zadrži kej dost več.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2007 12:28:56   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

pa zanima še nekaj. aj to ga uporabljate tako v bazenu kot v morju a ne? Koliko pa mora bit temperatura vode za deset mesečnike? Aja kaj pa s kopalkicami katere uporabljate?

temperatura vode naj ne bi bila nižja od 30 stopinj. So nam na plavalnem tečaju rekli, da naj jih na morju nimamo preveč dolgo v vodi(toliko, da se malo ohladijo), da si ledvic ne prehladijo.
no tukaj je pa link, kjer sem jaz kopalke oz. plavalne plenice kupila in so zelo praktične, ker v primeru, da se ti mali pokaka jih odpneš in splakneš, pi navadnih kopalkah se pa vse razmaže ko jih dol vlečeš.
http://www.pleniceracman.com/shop/page/group/grp/46/Potiskane/-/

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2007 19:08:27   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem kupila kar Bambino Mio - okoli 12€ v Dmu. Pralne...

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.6.2007 19:36:00   
Zamima
jaz sem danes gledala rumenega v Intersparu pa sem ga že imela v vozičku, takega s hlačkami, prav tak je izgledal kot fredov rdeč obroč, potem pa sem vidla, da piše da ga ne priporočajo do 2. ali celo 3. leta user posted image ,... pa sem si premislila, pomoje je pametno da kupiš pravi fredov obroč in preveri od koliko mesecev dalje piše, da ga lahko uporabljaš.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.6.2007 19:56:31   
crci06
Jaz sem tudi že gledala raznorazne napihljive obroče, rokavčke itd... in so vse stvari za starost 2+ ali  3+ ... nihče ne garantira varnosti pri manjših, zato sem se jaz odločila za fredov obroč. Škoda, ker nimajo takih, da bi imela nad seboj še strehico za na morje, ampak raje ga čuvam pred soncem in je varen v vodi, kot, da bi imel dobro strehico, pa bi se bala, da se mi v šlaufu obrne.
No, sej vem, da to ne sprašuješ, moram pač malo komentirat, kako sem se odločila jaz. Izkušenj pa še nimam - vprašaj me čez 14 dni user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.