Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 9:45:29
|
|
|
|
malika
|
Ne posojaj.Jaz bom z vsem počakala na naslednjega potem pa posodila. Sem videla oblekice, ki jih je kolegica posodila neki kolegici in kaj je dobila potem nazaj? Zbledelo, zaflekano, zmečkano, nekaj neopranega... Saj niso vsi ljudje takšni, ampak jez sem se takrat odločila, da ne posojam, dokler obstaja še kanček upanja, da bom še morda rabila.
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 9:51:59
|
|
|
|
MINEJA
|
Tudi jaz!!!:bravo::bravo::bravo: Moja kolegica je prav tako posodila svoji sestrični in to plenice in dobila nazaj svetlo modre in ne bele. Da o ostalih cinjicah in stolčku za hranjenje ne govorim. :((:((:((
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 9:53:33
|
|
|
|
viva
|
Se strinjam z maliko. Nekatere oblekice je imela naša pikica oblečene samo enkrat, dvakrat in so kot nove, tako da jih bom raje pospravila in bodo počakale na naslednjega :duda: .
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 9:55:47
|
|
|
|
malika
|
Pa saj, ravno zaradi tega.Ti se trudiš in jih likaš in zlagaš v škatlo čimlepše, da bi ja lepo stale notri :)- , potem pa šok :(( Raje ne.
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 9:57:21
|
|
|
|
MINEJA
|
Ja, res, tako kot je rekla Viva. To so cunjice, ki so bile morda parkrat oblečene in so kot nove ... :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 10:06:53
|
|
|
|
Tina26
|
Hojla Jaz pa sem skoraj vse oblekice dobila od prijateljice, in sem zelo vesela da mi ne bo treba kupovati novih. Pa če bom kakšno uničila ji bom kupila novo. Verjetno pa bom tudi jaz kupila in dobila za darilo kakšne oblekice, no tiste pa bom jaz posodila njej. Upam pa da se bo izšlo tako kot pričakujem :ups: L.P. Tina in :roza: :duda: 26t
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 10:08:08
|
|
|
|
Nogavička
|
No, jaz sem si za prve mesece sposodila oblekice od kolegic iz službe in vrnila nazaj take kot sem dobila. Tako, da jih bom tudi jaz posodila, če jih bo kakšna prijateljica ali kolegica želela. Seveda, če ne bom v tistem času načrtovala še ene bebice ali celo že bila noseča. L.p Tea
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 10:39:40
|
|
|
|
kimi
|
Tudi jaz jih ne bom posojala-moje so vsaj toliko časa dokler ne nehamo nčrtovati:duda:
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 10:58:47
|
|
|
|
puncica
|
kaj pa vem, tud nam so jih posodl, pa načrtujejo še enga dojenčka:zmeden:, men jih je pa kr škoda ker od moževe tete sem dobila take stvari, da je blo vse pomečkano in če sem hotla kaj v red spravit je blo treba vse prebrskat oprat in lepo zlikat. No bomo vidl kako pa kaj, za zdaj itak nismo velik kupoval, ker mamo dost drugih sposojenih oblekic.
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 11:03:45
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz jih tudi ne bom posodila. Pa ne zato, ker jih ne bi hotela, ampak zato, ker bomo 100% imeli še vsaj enega:duda: in bomo te stvari potrebovali. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 11:05:37
|
|
|
|
ZARA
|
oooj... jst sem jih pa posodila prijeteljici,ker vem da bo cuvala stvari...no sej se naredi kaksna nenamerna skoda,ampak to je zanemarljivo...ne recem pa da dobis cel kup zapranih in zapacanih cunj :zmeden: v tem primeru bi jst kupila nove...tud jst sem vse dobila in nic mi ni blo treba kupit tko da ne vidim razloga da jih nebi posodila... papa:rozica:
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 11:13:48
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi midva sva nekaj stvari posodila, čeprav načrtujeva še enega dojenčka. Recimo lupinico, ležalnik, previjalno mizico, oblačil pa nekaj manj, ker sta prijatelja dobila punčko. Moram reči, da sva vse dobila lepo vzdrževano nazaj in nama ni žal, da sva jima naredila to uslugo. Tudi naš pikec je dobil nekaj stvari, ki jih je uporabljal že fantek pred njim: nahrbtnik, sedež za kolo, ... stvarem nič ne manjka in tudi mi pazimo na njih. Po moje je odločitev v tem, koliko lahko prijateljem zaupaš, da bodo s stvarmi lepo ravnali.
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 11:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz Leine cunjice šparam za ta drugo punčko :zmeden2:, pa za sestrine otročke (če jih bom kdaj dočakala!):zmeden:. Drugače pa nisem za posojanje. Vem, da sem grda:pujs:, ker sem imela za prve tri mesece vse sposojeno. Ampak, če ne bi ponudili, bi pa kar paket vzela.;)
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 11:25:20
|
|
|
|
ZARA
|
ja sej vsak dela po svoje alja...jst ne vidim v tem nic slabega,ce se mi kaksna cunjica unici,itak jih je dobila za izvoz :)-...
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 12:19:30
|
|
|
|
dory
|
Jaz svojih oblekic ne nameravam posojat...ker sem jih zelo pazila in cez cas bi tudi sama mogoce zelela se kaksnega otrocka...
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 12:20:15
|
|
|
|
janja
|
Jaz sem dobila veliko oblekic in opreme od svoje sestre. No, zdaj sestra spet pričakuje in gredo oblekice in oprema nazaj. Kot vsako mamo, pa so tudi mene zasrbeli prsti in sem garderobo obogatila z novimi oblačilci (pa mi ni žal). Kajti, če bomo čez par let (upam, da kaj prej) imeli še kakšnega dojenčka bi mu jaz še vedno rada namenila nekaj novih oblačilc (ne samo že nošenih). Stara, sprana, zaflekana oblačilca pa so dobra samo še za cunje. Je pa res odvisno, komu posodiš (kako natančen je pri pranju perila). Jaz sem do 6 meseca prala Andraževe stvari zmeraj posebej. Čau, Janja :)-
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 12:50:15
|
|
|
|
Annny
|
Mineja, povej kolegici, da nameravaš oblekice shraniti za naslednjega dojenčka- saj bo razumela. Po drugi strani je marsikaj odvisno tudi od osebe, kateri posojaš..od njene skrbnosti itd. Osebno bi se kar malo bala kaj sposoditi od koga..ker zdaj vidim, da je nekaj novih Najinih oblekic že po 14 dneh rahlo zaflekanih..OK, ampak me ne skrbi- oblekice sem kupila sama..če pa bi imela tuje, bi morala gledati samo na to, da bo vse oh in sploh v najlepšem stanju.. Dojenčki pa pač bruhajo in kakajo- ne vem, zakaj bi morali pri tem 'paziti':) No ja, moje mnenje..
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 12:56:14
|
|
|
|
Pikabu
|
Se strinjam z Anny. Jaz sem se tudi kar bala sposoditi stvari. Veliko večino imam kupljeno, dobila pa sem ogromno cunjic od svakinje, pa jih uporabim samo, če naših res čisto vseh zmanjka. Kar bojim se, da bi ravno tiste kaj poflekala ali pa da bi se nam zgodilo kaj hujšega. Se mi je tudi pri eni nosečnišiki zgodilo, ki sem jo imela sposojeno, da se je čisto malo razparala po šivu, pa sem se tako grozno počutila. Bolje se počutim, če imam vse svoje. Če bi pa jaz posojla naprej, pa ne vem, še nisem razmišljala, če pa bi me kdo prosil, verjetno bi, sorodnikom sigurno pa kakšni zelo dobri prijateljici tudi.
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 16:59:59
|
|
|
|
nikitta
|
jaz sem jih z veseljem posodila, čeprav smo načrtovali vsaj še enega. No, jaz sem zdaj noseča in me ni panika, da bo mali ali mala ostala brez oblek. Seveda, rajši imam, da lep otroček nosi oblekice, kot da so v škatli in čakajo, čakajo... Res pa je, da ravno ni prijetno, če poflekaš "tujo" stvar ali če dobiš npr. neoprano. Spodobi se, da tiste ki posojajo oz. dajo to naredijo iz srce, drugače rajši ne. Težko se je izognit flekcom, barvanjem...ponavadi kot zakleto. Pa še neki...že zdej me mika, da bi kupovala nove stvari, čeprav je te robe že zdaj dovolj. Mislim, da je isto kot, da bi si zase želela nove cunje, pa čeprav so "stare" še OK. PS: Čevljev si nikdar nisem izposojala, pa tudi nisem posojala. In sigurno obstaja, kakšna posebna oblekica, ki si jo mamica spravi za spominek...pač ta za vedno ostane doma!
|
|
|
|
Oblekice za posojo ali ne? 27.10.2004 23:24:04
|
|
|
|
Pinja
|
Hojla! Men je vse oblekice za :duda: posodila boni3! Moja sestra je njena sestra, ampak midve nisva sestri :zmeden: No,sem mal zakomplicerala :ups: Se prej nisva družli, zdej pa ko so tuki bebeiji, sva nekako skupi pršle. Je celo imela dekico, s katero so mene pokrivali, in mi jo je takoj dala, češ itak je tvoja! Je šla (dekica) že čez par rodov, pa je še vedno uporabna. Če ljudje pazijo na stvari, sploh ni panike. Jaz bom stvari čuvala, če pa kaj uničim, bom kupila novo in se ji opravičila. Se vsakemu zgodi. Ko stvari ne bom več rabila, jih bom vrnila, ker ona načrtuje še enega bebija, ona pa bo tudi men pol še enkrat posodila, ko bom rabla! Je pa tko, da sem za svojo dušo mogla v trgovino po nakupih, pa čeprav se utapljam v cunjicah! Tko pač je! Stvari, ki sem jih sama kupila, bom pa sigurno posodila kaki prijateljici, če bo rabila! Meni je prav prišlo, ker so cene kar visoke! Sicer pa, vsaka po svoje! lp :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?