Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 12:03:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
saj slike ne pašejo samo na bele stene mi imamo v dnevni opečnato oranžne stene in slike od Bosner-ja ter na drugi steni Eve od Irene Polanec - zgleda prav fajn v jedilnici pa vanilija rumene stene in eno ful veliko sliko z marjeticami (slika je rumeno-belo-zelena)
|
|
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 12:04:44
|
|
|
|
iva01
|
ja, men je ful všeč, enkrat sem v enem stanovanju zasledila: bele stene, po stenah pa fotografije v steklenem prozornem okviru, ful mi je bilo všeč ker so bile fotografije črno-bele različno velike in z različnimi motivi, najbolj mi je v oko padla kuhinja na kateri je bila slika makaronov na beli podlagi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 12:05:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Midva pa mava abstraktne slike. Ker klasične pač ne pašejo v najino stanovanje, pa še velika navdušenca nad abstraktnimi slikami sva.
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 12:11:42
|
|
|
|
kofetek2010
|
našla eno fotko kjer imamo po steni naše fotke, trenutno so namesto novolene jelke Eline igrače
|
|
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 13:00:53
|
|
|
|
viv_
|
No, jaz mam v dnevni precej umetniških slik... Mam nekaj tamalih od Batista, eno ful veliko Mersada Berberja, potem eno Torkarjevo grafiko, eno grafiko od Slane, potem imam eno olje Hrvaškega slikarja Šumonja... Imam pa povsod bele stene. Me pa malo skrbi, kam bomo to selili na podstrešje, kjer bo vse pobito, pa ene 2 sliki sta precej velik format
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 13:02:33
|
|
|
|
viv_
|
Aja, sem pa ful "navdušena" nad "ikeiinimi slikami" na stenah... Tisto, ko je ena oranžna stena, pa rdeč kavč, pol je pa na eni steni rdeče-oranžna slika by ikea... Uf... Ampak, vsake oči imajo svojega malarja...
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 13:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
JA ITAK SLIKE MORJO BIT. js mam kako umetniško zadevo, večino pa kar od mojga moža, ki je prov dober risar in slikar. ravno doanes je naročil dva platna taka velika da bo naredil neko abstrakcijo za v dnevno
|
|
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 18:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas izgleda to takole: ta je umetniška (delo otrok) in visi nad posteljo v spalnici: ti dve sta iz Ikee - v dnevni sobi: ta tudi - pisarna: kot pri telefonu: in jedilnica: Se mi zdi, da slike na barvnih stenah ful dobro izgledajo. No, stvar okusa, jasno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2007 20:56:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 5.6.2007 21:12:25
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Eve od Irene Polanec - zgleda prav fajn Naša Eva je pa v kleti(zaenkrat)...pa še poročna priča mi je bila...ne Eva, Irena... To pa imamo mi na ženskem WC-ju v piceriji. Mi imamo trenutno še vse slike v kleti...sicer ne vem na kaj čakamo... Se pa mi zdi lepo, če so slike v stanovanju, tako poživijo in dajo piko na i. Torej nam pika na i manjka....
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 7.6.2007 20:09:41
|
|
|
|
rija
|
meni so zelo, zelo všeč. če bi ne obupala nad opremljanjem naše hiške, bi si naredil doma pravo malo galerijo jaz jih kupujem preko ebaya....originale, olje na platno, abstraktno....
|
|
RE: Kaj pa umetniške slike? 7.6.2007 22:14:57
|
|
|
|
tofsi
|
Jas imam rada slike. Morajo pa biti stilno in barvno usklajene.
|
| Stran: [1] |
NakupovanjepatkapatatkaKo najdeš najlepšo stvar za svojega otrokagledaš ceno (
57%)
kupiš brez nadaljnjega (
43%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!