|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z mano se dolgočasi
6.6.2007 18:55:07   
VERONICA
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

perilo, kuhanje ipd. lahko počaka tudi na jutri.. življenskih radosti je veliko več kot to..

Tipično moško razmišljanje. In gdo naj bi to odpravil prihodnji dan?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.6.2007 20:15:06   
Janai
Tjazy,ja v bistvu si ravnokar potrdil, da smo ženske bolj inteligentne, ker smo seveda sposobne prve zaznati z nevem kakimi čuti , da je pa treba zdaj brž kolesarit in tečt, če čmo da bo pol tudi kaj postorjeno v hiši...user posted image
Mislim da je to prdec v temo....

Naveličanost ni prišla zarad tekanja in tudi ne zarad pucanja po hiši...oz. ne pucanja
Po moje je to stvar prenasičenosti v odnosu...Stvari se nalagajo, nalagajo...zdaj pa je pač on ugotovu da ti ne tečeš...
S tem da boš zdaj šla teč ker je on tako reku pa še ni ziher da bo pol vse ok. Morda bo pol pogruntal da ne tečeš dovolj hitrouser posted image ali pa da nimaš dober stil tekanja...al pa nevemkajže...user posted image user posted image ...
Stvar je v tem, dragi moji, da če bi bila to neka druga, nova bejba sem prepričana da ne bi težil s tekom in kolesom..user posted image .
Vsekakor je naveličan...morda pa je čas za resno spremembo v odnosu...ali pa na osebnosti. Obstaja možnost da potrebuješ popolno preobrazbo....TI...ali pa ON!!!
Malo povprašaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.6.2007 18:02:42   
Freycha
Verjetno bom zaradi tega deležna hude kritike, pa kaj čem..... to je pač moje mišljenje.

Ogromno žensk je za moške dolgočasnih. Ko se spoznajo, bi z njim letale vsepovsod, pa vse bi skupaj počele, včasih tako močno, da je za moške že kar preveč, potem pa zanosijo, dobijo otroke, pa se najprej seks ohladi, pa potem nima več časa za nič, pa samo še otroc, gospodinjstvo in služba, vse ostalo pa odpade.

Če je bilo po parih dneh lepo vreme in ti tvoj reče, da pojdita skupaj kolesariti (ne samo zato, da bosta aktvina in izkoristila lep dan, ampak tudi zato, da bosta nekaj časa preživela aktivno skupaj), ti pa mu nazaj zabrusiš, da moraš narediti to in ono in tretje, kar v bistvu lahko počaka tudi na kak dan, ko je bolj slabo vreme, potem ni čudno, da te ima za dolgočasno.

Se opravičujem, ampak ne razumem žensk, ki se jim ne ljubi (ker so preutrujene) seksat, potem jih pa kap zadane, ko izvejo, da jih partner vara.Ne razumem žensk, ki ne pustijo moškim ven s kolegi na pir, potem se pa jezijo, da ko kup nesreče sedijo poleg njih in se samo kregajo in s tem slabšajo odnose. Ne razumem žensk, ki mislijo, da so mučenice in da morajo vse lepe dneve preživeti notri in gospodinjiti in da jih bodo vsi povzdigovali ne vem kam zaradi njihovega odrekanja, potem pa dobijo hladen tuš, ko jim partner očita, da so dolgočasne. In ja.... so/ste!! Žal! To je pač kruta realnost.

Anonimna, ne pravim, da je pri tebi tako, ker tvojega primera ne poznam. Sem pa skoraj prepričana, da ni bilo prvič, da se tebi kam ni dalo ali ni dalo česa početi, ali si morala doma ostati, da si opravljala neka gospodinjska opravila.........

Partnerstvo ni nekaj, kar je samo po sebi umevno. Partnerstvo je treba gojiti in to pomeni tudi, da si vzameš čas zato, da kam greš skupaj, da se zvečer v postelji pogovarjaš o čemerkoli, da partnerju ustrežeš kje, kjer  veš, da ga boš razveselil/a. In partnerstvo nikakor ne pomeni, da samo skrbiš za otroka in gospodinjstvo in ti zaradi tega ni potrebno posvetiti časa partnerju.
In če imaš slučajno preveč za narediti, pa mu z navdušenjem reči: ok, ti pospravi kuhinjo po kosilu, jaz na hitro pet majic zlikam, pa bova še vedno imela dovolj časa, da greva na kolo, ok? in če še dodaš: jupiii full se veselim, da greva malo kolesariti bo skoraj zagotovo na hitro pospravil po kuhinji, da bosta lahko šla....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.6.2007 18:13:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: srček

No, bomo pa nehale kuhat, pa pucat, pa prat, pa peglat......in bomo samo še uživale v življenju in hodle na sprehode, izlete, na pecikl.....in boste zadovoljni kak mesec (po moje še manj).....ker se vam bodo do takrat noge leple na tla ki niso pomita, iz kuhinje bo smrdelo po enomesečni neumiti posodi, odtoki bodo polni naših dolgih las, gat vam bo že dva tedna nazaj zmanjkalo, iz posode za cunje boste ven vlekli stare smrdljive majce, da boste sploh lahko šli skozi vrata in na kolo......In spet ne bo prav. Takrat pa boste očitali da smo slabe gospodinje in zanemarjene itd.

Zahi, ne serji ga. Ravno tako kot mora biti doma do neke mere spucano in oprano, da človek lahko vsaj normalno biva, prav tako si mora človek vzeti čas tudi za kolesarjenje ipd. Zdrava mera za vse.

Ampak če dec pride iz službe, se vrže na kavč in čaka da žena (ki je ravno tako prišla iz službe) popedena otroke, skuha okusno kosilo, po njemu pospravi posodo, naredi nalogo z otroci, da ene cujne prat in druge obesi, momogrede še posesa....medtem ko dec še vedno na kavču gleda TV (no, za kosilo je vstal) in potem ko odbije ura točno 18, se odloči da bi šel na kolo in pisano gleda ženo, zakaj se pa njej ne ljubi, saj nima kaj drugega počet.....in ji še pribije, da je postala strašansko dolgočasna in da se je ful spremenila odkar sta skupaj. Da nekoč pa je bila ful spontana.....JA, KO STA BILA SAMO ŠE VIDVA IN MINI GARSONJERA IN SLUŽBA PREKO ŠTUDENTA, DA JE ZADOSTOVALO ZA PIZZO IN BENZ.....user posted image

Dajte raje ženam in dekletom malo pomagat v gospodinjstvu, pa bo ona imela čas za kolesarjenje in še spedenano bo vsaj za silo. Pa še nasmešek na obrazu bo imela in se vam bo zvečer zahvalila na vam ljub način in ne bo samo padla v posteljo.

Volk sit, koza cela.

Grrrrrrrr................

Oprosti, ampak da imaš doma takega embicila, ki pride iz službe, se vrže na kavč in čaka, da ga žena popedena, skuha kosilo itd....... si si čisto sama kriva!!

Zakaj? joj... ker ko še ni bilo otrok pa toliko obveznosti si tako rada zanj kaj naredila, pa mu v vsem ustregla pa ga spedenala spredaj in zadaj, pa ko si mlad in zaljubljen imaš full energije in ti tudi po celodnevnem ribanju stanovanja ni problem it na kolo al pa kamorkoli drugam. Pa kaj bom njega obremenjevala, bom že sama to naredila itd.... sedaj pa, ko so še otroc, pa več posode, pa več perila, pa več svinarije povsod, je pa problem ne? Pa mu ne bi vse k riti nosila od začetka.

Z mojim imava poštimano kaj kdo dela in kdaj. Med vikendi se ne dela nič! Namenjen je uživanju in lenarjenju in posvečanju en drugemu. Če je slabo vreme, pa bi moj rad gledal kako športno tekmo, se jaz takrat spravim likat. Temu se reče volk sit in koza cela. Med tem, ko on sesa, jaz pomijem kopalnico. Temu se reče in razdeljevanje dela in tudi volk sit in koza cela. Jaz skuham, on pospravi. Če nekdo skuha kavo dopoldne, jo durgi popoldne... temu se spet reče volk sit in koza cela. Od kar sem noseča pa itak on celo več naredi, kot jaz. Zakaj? Ker se obema to zdi normalno. Pa če mu zmanjka majica in jaz zjutraj še spim, ko gre v službo, si jo zlika sam...... to ni noben big deal!
Ampak midva sva od začetka postavila zadeve na čisto in se dogovorila kaj ja in kaj ne. In takoj sem mu povedala, da tudi pod razno ne mislim vsega sama početi in on mi je povedal, da niti pod razno ne bom likala, ko bo lepo vreme, pa greva lahko na motor, kolo, na izlet, rolarje, smučat itd.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.6.2007 19:04:36   
Anonimen
lej frejca ko bos rodila, ko bo minl nekej let, bos sama vidla kku je. za zdej pa raj ne tezi tlele, dok ne bos sama rodila in dok ne bos sama na tem a prou? 

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.6.2007 19:11:41   
Freycha
aha.. potem sem imela prav, da imate nekatere moške samo zato, da vam otroke sproducirajo.... fajn...user posted image

ne anonimna, očitno ne bom nikoli na tem, ker imam čisto drugačne poglede in kar se partnerstva tiče in kar se otrok tiče in kar se gospodinjstva tiče...... hvala bogu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?