Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste odštele za notranjo opremo? 4.6.2007 17:11:30
|
|
|
|
livia
|
V kuhinji imaš lahko po tleh še expono ali ceramiflex (pvc). Mi se sicer še nismo odločili kaj bomo imeli, je pa tudi to v igri. Notranja oprema: izračun za kopalnico dobim v četrtek. Po moji oceni bo prišlo s sanitarno keramiko, omaricami, pipami, tušem, ploščicami (skratka vsem) okoli 3000 € za kopalnico +wc. Ti pa lahko v četrtek povem bolj natančno. Kar se tiče pohištva, luči, kuhinje z gospodinjskimi aparati, dnevne, kavča, otroške sobe, spalnice,... vred sem čez palec ocenila na 23.000 € za 180 m2 hiše. Seveda upam, da bo na koncu prišlo manj. To bom vedela pa enkrat oktobra.
|
|
|
|
RE: Koliko ste odštele za notranjo opremo? 4.6.2007 17:13:00
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Uf, livia, potem imava podobne izračune, samo da jaz za mejčken manj kot 100m2.... A maš kakšen link od tehle podov?
|
|
|
|
RE: Koliko ste odštele za notranjo opremo? 4.6.2007 18:55:02
|
|
|
|
spelaz
|
Jaz sem trenutno za najbolj osnovne stvari (kuhinja in aparati, jedilnica, sedežna, pohištvo v dnevni, spalnica in 1 otroška soba) na 15.000 EUR. Čakajo me še kopalnica - 2x, luči, vrtna garnitura, 1 preproga ... pa še kaj najbrž - še cca 5.000 EUR. V kuhinji pa imam kar parket.
|
|
|
|
RE: Koliko ste odštele za notranjo opremo? 5.6.2007 6:33:25
|
|
|
|
žlička
|
pri opremljanju še nisem, me je pa kr strah, ker vem da gre najvec denarja prav tu, sploh ce se kaj zmisljujes glede tal v kuhinji-zame je to never ending story....najraje bi imela parket, ker bomo imeli 3v1(dnevna, jedilnica in kuhinja)sam me drugi nagovarjajo za kaj drugega. Tole je link od ceramiflexa.Prodajajo ga v btc-ju domodrom http://www.korak.ws/revija/o-495 Jaz bi najraje bele, sam cisto belih plosc nimajo. Imam se nekaj casa da razmislim. Ploscic pa nebi ker se mi zdijo hladne.....bo ze!
< Sporočilo je popravil žlička -- 5.6.2007 6:34:05 >
|
| Stran: [1] |
Imenadiana 28Katero ime vam je najbolj všeč?Nik (
34%)
Kris (
8%)
Sebastjan (
14%)
Luka (
44%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!