|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča 6 tednov
4.6.2007 16:22:56   
petrc@
noseča sem 6 tednov,pa se ful dobr počutim.Se mi zdi da ko sem bila noseča prvič,da sem bila bolj utrujena,zdaj sem pa utrujena samo proti večeru.V prsih tud ne čutim nevem kakšne bolečine,samo bradavice me malo skelijo.Mam tak občutek kot da je kaj narobe,namreč okoli sebe imam 5 punc ,katerim je odmrl plod,pa me mal panika daje.Prvič me sploh ni,ker nisem vedla za kaj takega.
Pa še to,a je dobro da dvigujem in nosim 2 in pol leti staro hčerko,cca 14kg???
Prosim pomagajte!!!

Lep dan,mamice
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča 6 tednov
4.6.2007 18:49:19   
Anonimen
Ne skrbi preveč.Če bo kaj narobe,bo ti itak takrat šlo preveč živcev.Zdaj raje pazi na bušija in uživaj v nosečnosti.

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu petrc@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 19:15:42   
natasarobi
Ojla! Ne se preveč obremenjevat - če se je zgodilo drugim ni rečeno, da se bo zgodilo tebi. Če se le da se ne s tem obremenjevat (ljudje smo si različni in nosečnosti so tudi različne).

Za dvigovanje tvoje punčke - preveč verjetno ni dobro da vzdiguješ! Poskusi omejiti dvigovanje na minimum 8kar verjetno ni ravno lahko).

SREČNO!

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 17:09:33   
ulla78
Zivjo. Tudi jaz sem noseča 6 5/7 tedna. Skoraj ne čutim nosečnosti, razen bolečih prsi. Tudi pri prvi nosečnosti sem imela podobne "simptome".
Ne smeva razmišljati o negativnih izkušnjah drugih mamic. Sama imam podobne izkušnje od prijateljic, vendar skušam čim manj razmišljati o tem. Je pa res, da me včasih kar zanese in začnem razmišljati, če bo vse v redu z otročkom ali z mano, ipd... Potem mi zadnjič še prijateljica začne na dolgo in široko razlagati kaj se vse lahko zgodi že v trebušku z otročki, tako da sem se potem še bolj začela s tem ukvarjati. Prijateljica in poluser posted image
Drugače ni priporočljivo dvigovati preveč, Jaz imam namreč prepoved dvigovanja, ker je sin že precej težek in ga zato rajši ne.
Glavo pokonci in čim več pozitivnega razmišljanja!

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?