Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pes in sredstva proti komarjem in klopom 4.6.2007 13:36:48
|
|
|
|
anajmad
|
Mislim,da ja. Jst sem našo Arico zmeraj pošpricala,ko smo šli ven,ali v gozd z Autanom. Pa ji ni nikoli,v 12 letih kej škodilo.
|
|
RE: Pes in sredstva proti komarjem in klopom 4.6.2007 13:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo prej živeli ob travnikih in ob gozdu, ap je naš vedno iz vsakega sprehoda privleku vsaj 1 klopa, en dan tudi po 10 (na srečo, se niso še prisesali). Ker nobene pasje zadeve niso pomagale proti klopu, sva kupila v šparu en zelen sprej, ki je samo proti klopom. En klop je gor narisan, drgače pa je zelena piksna. Sprva sem mu našpricala samo košček dlake, da sem videla ali je reakcija in ker ni imel reakcije, sva ga pred vsakim sprehodom sli odhodom v gozd našpricala. Po tačkah, po vratu in dolgi zavesi, ki jo imajo višavci . Pomagalo je, saj več ni prnesu klopov, redko še kakega. Škodi mu ne, upam, da dolgoročno tudi ne. Pa saj mu do kože niti ni pršlo.
|
|
|
|
RE: Pes in sredstva proti komarjem in klopom 4.6.2007 13:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Potek kupi raje Zyzek pri veterinarju. To je v bistvu isto, samo da je za živali.
|
|
|
|
RE: Pes in sredstva proti komarjem in klopom 4.6.2007 14:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomaga baje neka ovratnica, ki jo je potrebno menjavati na vsake 3 mesece mislim da.. Kolegica ima to za psa in mačko, in ni več klopov..
|
|
|
|
RE: Pes in sredstva proti komarjem in klopom 4.6.2007 22:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Splisni, ga imamo, ampak se z vodo spira - Luna se pa enkrat na dan na sprehodu sigurno kopa
|
|
|
|
RE: Pes in sredstva proti komarjem in klopom 5.6.2007 16:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj se Autan tudi spere. Aja, Off. No, ta se tudi spere.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 5.6.2007 16:20:09 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?