|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obrekovanja
2.6.2007 10:33:10   
Anonimen
A se ljudje sploh zavedajo kaj počnejo?Starši smo imeli z otroci zaključno srečanje (en lep izlet). Tele mamice, ki verjetno nimajo kaj drugega za počet so kar s prstom kazale na eno punčko. Je  moja soseda najbližja in sploh nisem vedela zakaj se gre.
Ja veste to je pa tista od katere mamico naj bi oče dobil z drugim in to blizu doma nekje. A je to kriv ubogi otrok.user posted image Meni se je toliko smilila user posted image in videlo se je kako je otroku nerodno, verjetno bi se najraje pogreznila nekam in še v šoli jo imajo grdo zaradi tega. Ne razumem tega in še ena mi reče a nič neveš, saj so tvoji sosedje in odgovorim ne in me nič ne briga.
Najbolj zanimivo za vse je bilo, ker ni punčke pripeljala ne mami ne oče, ampak nekdo, katerega niso poznali in to je bila spet debata.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obrekovanja
2.6.2007 10:47:51   
nejcko
Me ne čudi, folk, sploh ženske, imajo danes očitno še vedno preveč časa za oprezanjem, kaj drugi počno - se tudi tukaj na rr to lepo vidi.
Prav zato se jaz takih družabnih srečanj izogibam, če se le da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 10:59:32   
dory
mja sej pravim, ce bi tist cajt zabile z ukvarjanjem s sabo bi jim cajta preklet zmanjkval za druge...ampak slovencki pac tak narod smo, to se vidi povsod...in take kure mi grejo tolk na zivce...zato se taksnim in drugacnim srecanjem rada ognem...

mislim,da nima nobena tolk briljantnega zivljenja,da bi si sploh upala kazat na druge..

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 11:04:35   
Miška76
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Prav zato se jaz takih družabnih srečanj izogibam, če se le da.

Ma, a veš, da si mi ravno z jezika vzela user posted image .

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2007 11:43:22   
Anonimen
Ja za nekatere ljudi so za starševske napake krivi otroci.. Otrok bo plačeval njihove grehe... To je meni grdoooo, kr niso nič krivi otroci, da so dobili takšne starše,... user posted image

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2007 12:26:53   
Erdbeere
jah nimaš kaj, kot je ena lepo napisala, preveč imajo časa....tudi sama ne maram takšnič bab....grem pa sama naprem drugim zelo rada na srečanja (zaključki razno razni, obletnice...) sej takšnih ki samo opravljajo se komot izogneš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2007 14:18:02   
Anonimen
To mi pa gre ful na jetra in se takih čvek na veliko izogibam. Najprej pri sebi doma pometi, potem pa glej čez plot. Pa verjetno od svoje svinjarije ne boš utegnila h sosedu pogledat......
Najležje je druge obrekovat, ker s tem iz sebe pozornost preusmerjaš. Nikoli pa nobena od teh čvek ne pomisli na to, da kadar nje ni zraven pa te njene najboljše čvek kolegice ravno njo obrekujejo. Ene so res slepe kot kure.
Pa drugega ne delajo cele dneve kot posedajo naokoli in samo iščejo kje bo kakšna kost za oglodat.
Uh, sovražim takšne čveke čvekaste.........

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2007 15:42:04   
Anonimen
O.K., saj ljudje se pogovarjamo, ampak vpričo otroka ... grdo. Bogi otrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2007 16:19:32   
Enolla
Druge ogovarjajo, sebe pa ne vidijo - in to v bližini deklice, grdo. A veš kaj me ima, da bi jaz naredila: Na ves glas bi jih vprašala, kdaj ste pa vi zadnjič seksali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2007 16:40:03   
Dream
Popolnoma se strinjam, srček. Zato je pa včasih precej zanimivo še kakšno kost vreči, da pozabijo na prejšnjo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2007 19:01:41   
_andreja_
user posted image  men gre to tud tak na živce user posted image  joooooj

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2007 23:19:21   
Gina
Stvar je zgolj v tem, kako reči jemlješ. Ljudje so in bodo opravljali, temu se izognit ne moreš. Torej lahko vedno spremeniš svoje gledanje na to v svoji glavi - to je edini sistem, da se zavaruješ. A to, da nekdo opravlja, kaj pove o punčki? Ne, nikomur, niti njim ne, vsaj rekla bi, da niso mislili tako, da je punčka čudna, če pa so, pa bog pomagaj - njim namreč. A to, kar so opravljali kaj pove o starših? Tudi nič, ker nimajo pojma, zakaj je ženska to storila, če je sploh storila, kakšne razmere so doma, kaj je zadaj.... In v končni fazi, saj imamo najbrž vsi pravico biti ljudje, nismo neki bogovi, četudi je ženska to storila iz čudnih nagibov, kdo smo mi, da bi ji zamerili ali oprostili, saj se nas sploh ne tiče. Torej če gledaš iz tega stališča, te tako opravljanje ne more prizadeti, pa če si naključni opazovalec, tale opravljana mama ali opravljan oče, ali pa njuna mala deklica, ki najbrž itak nima pojma, zakaj se gre in dvomim, da je zato ne marajo. Veliko stika imam z otroki in otroci se k sreči ne ocenjujejo po tem, kaj kdo opravlja, ampak se imajo ali nimajo radi zaradi vedenja, ki ga en drugemu izkazujejo. Če je ne marajo, mora biti drug vzrok. Če pa bi se tudi v resnici zgodilo, da bi je ne marali, ker njihovi starši opravljajo, potem pa so itak butli in je bolje, da deklica z njimi nima stika, naj se je kar izogibajo. V najslabšem primeru se bo naučila, kako se človek spopade z družbo, posamezniki in kako ločiti normalne ljudi od tistih, ki se vedejo, kakor nekdo drug piska. Skratka, vsa stvar je v tem, da se naučiš obrekovanje gledat in doživljat iz druge plati. Ljudi ne boš spremenil, oslarija je to mislit in neplodno je razpravljat, zakaj je to tako. Tako je, ljudje smo. Naša glava je tista, ki nas edina reši, oz. kontrola našega smiljenja samim sebi, pa zavedanja, da mnenje nikogar sploh ni pomembno, niti nam v resnici ne more škodit, v primerih namreč, kadar se nam zdi, da nas nekdo ponižuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2007 8:18:53   
srki
Čedalje bolj na kur... mi grejo ljudje, ki ne znajo drugega, kot obrekovat, brez da bi se prej sami vprašali, če so oni brez napak.

Takih se izogibam, če se le da. Samo na žalost, se tega ne da, ker smo same ženske, več ali manj, premoremo celo 4 moške. Več ne veš, komu bi kaj verjel, komu bi sploh kaj rekel, pa čeprav je to čisto nedolžna, resnična stvar, iz katere kasneje naredijo cel halo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2007 8:20:06   
srki
Aja, prejšnji vikend smo šli z vrtcem na izlet. Moja družba je bila moja mami, ki je šla z mojim nečakom in še ena punca, bodoča vzgojiteljica. Točno sem videla krog "opravljivk" in sem se mu izogibala.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2007 8:22:46   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Takih se izogibam, če se le da. Samo na žalost, se tega ne da, ker smo same ženske, več ali manj, premoremo celo 4 moške. Več ne veš, komu bi kaj verjel, komu bi sploh kaj rekel, pa čeprav je to čisto nedolžna, resnična stvar, iz katere kasneje naredijo cel halo.

Govora je bilo o službiuser posted image .

Pa še nekaj sem ugotovila, da je tudi čedalje več moških, ki postajajo hujši od žensk, kar se obrekovanja tiče. Samo žal ne priznajo tega.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME
Skepsa7

Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?

Jan (41%)

Tim (31%)

Nobeno (28%)

Število vseh glasov: 390

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!