Anonimen
|
Midve še vedno zizama jas sem poskušala pa mi ni šlo ker nisem mogla spat z punimiiii"beri punimi".....me peklo in sem odpovedala pa zdaj sem komaj začela delati tako da sem še zaspana pa mi ni.....no sem probala malo istisnit pa me za pol urce opet zbudi ,peče in boli....eh!!!! jas nevem kako bom to speljala..... napaka, poleg napake! Tvoja mala bo takoj vedela, kako dolgo se lahko dere, da ti popustiš in ji spet daš. Pogosteje boš to delala hujše bo, ker se bo dlje časa drla. Mogoče se bo slišalo nesramno, vendar boš mogoče šele potem dojela: ženska, kdo je šef ti ali ta mala? PA za vraga, če želiš nehati dojiti, nehaj in ne sitnari, kako so bile polne, pa da so te bolele, pa da si začela delati in si utrujena...bla, bla, bla,...sami izgovori. Če se ti ne ljubi nehati - doji naprej. Če pa želiš nehati, pa NEHAJ že enkrat. Kaj te briga, kaj bodo rekli sosedje. ČE imaš polne dojke si jih idi iztisni pod vroči tuš, ta čas pa potisni malo možu, pa naj jo on carta! Tako bo trajalo verjemi le kakšne 3 dni. 3 dni boš neprespana, z možem se bosta kregala, ker ti bo verjetno kot moj rekel, da ji že 1x daj, da bo mir, živčna boš, spet na pragu da bi odnehala...vendar za božjo voljo NE POPUSTI! In po 3 dneh bo mir in se boš naspala. JAz sem mojega tudi prvo noč dve uri nosila in cartala. VEndar sem si rekla, če sem do zdaj vzdržala bom pa še kakšno uro. PA sem, četudi sva še vmes z možem treskala z vrati In ko se boš ti umirila in boš sproščena se bo tudi tvoje dete. ČE si pa živčna, pa se še bolj dere in sicer zaradi napetosti in ne več, ker bi zizala. Drugi dan je šlo hitreje skozi, tretji dan ni niti več pomislil, ker je vedel, da na dobi. Tako kot pri vzgoji. Otrok točno ve, kolikrat mu boš mogla kaj tečnariti, da bo potem to naredil, kaj mu rečeš. Jaz točno 2 ponovim. Trejič pa gremo.
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 8.6.2007 15:14:20 >
|