|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sem srečka nosečka!
2.6.2007 12:35:09   
pupika27
čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in lepo nosečnostuser posted image user posted image  pa zdravgauser posted image user posted image user posted image user posted image !jaz in moj srček pa sva včeraj ko je imek moj tast rojstni dan povedala da bosta dedi in babica in sta bla prav pošteno šokiranauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.6.2007 12:37:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Čestitkeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.6.2007 14:09:54   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  kako lepo,čestitke in lepo ter zdravo user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.6.2007 14:18:05   
Mbee
špikanje v jajčnikih se je danes močno povečalo...a ima katera s tem izkušnje? včasih me tok špikne da kar skočim od bolečine....a so to normalni krči?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.6.2007 14:58:23   
bela vrtnica
Mbee čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti prelepo nosečnost in prelepega in zdravega user posted image .
user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.6.2007 16:33:20   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost!!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.6.2007 21:24:56   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE in uživaj v trenutkih user posted image !

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.6.2007 23:36:12   
Larisa69
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke želim ti lepo nosečnost

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.6.2007 9:30:48   
Anonimen
Čestitam in lepo nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 3.6.2007 9:31:35 >

(odgovor članu Larisa69)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.6.2007 10:09:58   
ella79
user posted image user posted image user posted image Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Lepo user posted image in zdravega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.6.2007 11:55:49   
Lupita
Čebelca, a to je pa zdaj tudi že uradno? Kuuul. Evo pujskov za srečno in zdravo nosečnost: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hotla sem ti še reči, da pridi še kaj nazaj poročat, kako se debeliš. user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče.  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.6.2007 12:00:17   
Mbee
hehehe sej suhica že zdej nism tko da mam mal prednosti pred ostalimiuser posted image user posted image user posted image ....je pa res da sem čist brez trebuha in predvidevam da kej dolgčasa ne bom mogla skrivat....jst sam upam da bo vse o.k.!!
držim pesti zate in za vse ostale pa hvala za lepe želje!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.6.2007 6:19:01   
daga11
Čestitam!!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.6.2007 6:25:29   
sasy20
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo user posted image  in zdravega user posted image  ti želim.

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.6.2007 22:31:35   
nizy
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.6.2007 7:29:02   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.6.2007 8:10:59   
Stella80
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  lepo user posted image  ti želim!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.6.2007 9:19:10   
kimmii
Čestitkeuser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.6.2007 9:21:46   
bekyca
Čebelcaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  (kak sem pozabla nate sploh?) ČESTITKE IN UŽIVAJ V user posted image  TER ZDRAVEGA user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.6.2007 13:38:30   
Ana Luna
srečka! čestitam in vse dobro! user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?