|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ohjoj
1.6.2007 16:00:11   
Anonimen
Jst bi pa najraje tašči na glavo stopla in ji vrat pregriznila,mi je rekla danes ti pa še nič nisi shujšala,halooooo jaz pa 2 tedna po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image .sem ji samo zabrusla da imam 9 mesecev čas,saj sem teh 18 kg pridelala v 9 mesecih,ostlo pa mi jih je še 8 kg,madonca pa skoz ima nekaj proti mojim kilam pa ne glede če jih imam 55 ali kot zdaj 63.user posted image Res si skoz samo išče pa sem ji še rekla naj sebe pogleda da tudi ni idealna s svojim trebuhom pol pa sem jaz nesramna.Sem res?Malo  mogoče že,a se ne pustim ****,saj ne morem imet postave Claudije Schifer,saj sta za mano že 2 poroda in jih imam čez 30.Kako bi vi sprejele zajebavanje tašče glede vaše postave?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ohjoj
1.6.2007 16:01:44   
total
Rekla bi ji sam: zase se brigaj!

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 16:03:50   
Anonimen
Jezus Kristus!!

A je ona shujšala po dveh tednih, ko je rodila? Verjetno ne.... Ma, ti je samo fauš.. Mater tote tašče... Grrrrr user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 16:06:58   
ronja
Všeč mi verjetno ne bi bilo, je pa možno, da ni tako hudo mislila, kot je zvenelo. Moja tašča se tudi čudi, kako da njeni drugi snahi ne gre hujšanje, čeprav tudi nima veliko za zgubit oz. ne bi bilo nič narobe, tudi če bi taka ostala, če mene vprašaš, pa ne misli s tem nič slabega, res pa je, da ne govori tega njej... Samo ne razume, kako da ji ne gre dol, ko tako malo je, doji in še tečt je začela...

Meni je to malo hecno, kako ne razume, saj se je tudi ona kar nekaj časa zaman borila s kilami, včasih pač ne gre tako hitro dol, ko pa gre, pa ljudje radi pozabijo, kako je bilo, ko ni šlo... mogoče je pri tvoji tašči isto, da se iskreno čudi, ne da bi te hotla zezat...

Bomo videli, kako bo pri meni, trenutno imam ravno toliko kil kot ti in mi nihče ne mori zaradi njih, saj imam dober razlog zanjeuser posted image . Koliko mi jih bo ostalo po porodu pa nimam pojma, tašča in mami pravita, da bom vse takoj zgubila, ker sem se zredila samo v trebuh, sama pa sem pripravljena tudi na kako drugo možnost... Ker lahko trebušček dela senco čemu drugemu, heheuser posted image

Ne sekiraj se in kar se da vzet za dobronamerno, vzemi tako, kar se ne da, pa presiši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 17:48:20   
blue sky
Poslala bi jo v tri krasne user posted image user posted image user posted image  in ji rekla, da naj se zase briga!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 17:58:15   
gojska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 17:59:33   
Anonimen
Kadar bi bili skupaj, bi jedla, kot da bo konec sveta. Kaj jo pa briga.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 19:02:16   
Magi*
uf, tole bi pa še mene ujezilouser posted image  da se ne bi slučajno zdaj sekirala zaradi taščinega strupenega jezika. jaz bi ji dala naslednjič v čaj rahlo odvajalouser posted image  čisto tako iz hudobijeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 19:05:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 19:25:31   
snake
ja punca predebela si za njenega prelepega sinčeka!!!!kako ne razumeš, hitro shujšaj da boš kos njenemu prekrasnemu sinčeku......

mislim ej kake ene streljajo, za znoret, jaz bi ji rekla dej mouči baba neumna, glej rajši svojega sina ne mene, sej je on kriv da sem zdej taka...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2007 20:12:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Kadar bi bili skupaj, bi jedla, kot da bo konec sveta. Kaj jo pa briga.

user posted image user posted image user posted image  In ta staro bi kap. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2007 20:16:10   
Anonimen
Snake, ti maš pa prov neumne izjave vedno, ma kva ti je dec kriv,da si debela? Čudakinja

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2007 20:17:52   
Anonimen
Ti pa to ne moreš povedati pod svojim nickom, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2007 20:19:25   
Anonimen
Po moje ti je fauš!! Ker met 63kg 2 tedna po porodu res ni nič strašnega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2007 20:24:59   
Anonimen
Sama sem velikokrat deležna podobnih izjav. Vedno rečem da me pač ni treba gledat če jim nisem všeč. In to je to. Nič drugega. Če še kaj nadaljujejo rečem da je to vse z moje strani in da se zahvaljujem za prijaznost. Se pa izgibam takim ljudem, kolikor je to pač možno.

Snake, na nekulturo je primitivno odgovarjat z še večjo nekulturo, ker se s tem spustimo na isto raven, in smo potemtakem isti. To pa si ne želimo, ne?user posted image
Ni potrebe po razburjenju. Mirno poveš svoje, na kulturen način. Običajno s takim pristopom ljudi spraviš v zadrego in jim pokvariš vse veselje, ki ga imajo z poniževanjem ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2007 21:10:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Snake, na nekulturo je primitivno odgovarjat z še večjo nekulturo, ker se s tem spustimo na isto raven, in smo potemtakem isti. To pa si ne želimo, ne?user posted image
Ni potrebe po razburjenju. Mirno poveš svoje, na kulturen način. Običajno s takim pristopom ljudi spraviš v zadrego in jim pokvariš vse veselje, ki ga imajo z poniževanjem ljudi.

Točno tako. Se poslužujem istega načina in ima neverjetne učinke. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2007 23:38:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
mi je rekla danes ti pa še nič nisi shujšala,

Vpraši jo, zakaj se je zredila, čeprav ni noseča. user posted image

Sem pa enkrat eni že čestital za nosečnost, pa kaj nič ne pove, da je noseča in ....user posted image

Jao. Sem se potem opravičeval, samo ni pomagalo. Po moje hujšega ne bi mogel reči.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 1.6.2007 23:41:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2007 8:28:34   
srki
Rekla bi ji, da jih jaz nosim, ne ona! Pa da naj mi kakšno shujševalno napravo ali tablete kupiuser posted image .

Ne sekiraj se, začni jo ignorirat, kadar ima takšne izjave.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2007 9:29:09   
jade1
Tehnofil user posted image . Ta je pa dobra.
Zato jaz nikoli nobeni ne omenim nosečnosti, če sama ne reče, ker nikol ne veš. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2007 9:35:22   
Felicity
Jaz bi ji rekla samo "WTF, kdo je tebe za mnjenje o mojih kg vprašal kuser posted image user posted image user posted image ?"

oz.

"Kaj pa olika draga tašča, ste jo doma pustili?"

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2007 10:44:25   
Anonimen
Moja je včasih men rekla:kak si suha.

Jaz pa samo:vsaj ne rarim hujšat.Kajti ona ima kar 30 kg preveč in bolj hujša bolj nabira kile.Pa si naroči vsega vraga za hujšat pa nič ne pomaga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2007 11:04:56   
Anonimen
V glavo bi ji skočila in ji vrat pregriznilauser posted image user posted image user posted image

Ampak moja tega meni ne bo rekla, ker bo dva tedna po porodu samo vnuka gledala in jo bom jaz in moji kg prav malo zanimaliuser posted image user posted image  S tem naj se kdo drug ukvarja, če si upauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2007 11:11:59   
_andreja_
no moj tašča je tud user posted image  in samo čakam, da ona izjavi, da sem jaz debela, ker pol pol bo pa orenk user posted image  v bajti....in upam da nebote, kam slišal kok bo ropotalouser posted image  

...sam da lahko baba kej takšnega izjavi, joj mah sm jezna, da sploh nevem kaj naj napišem user posted image  
...pošlji jo nekam

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?