Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 1.6.2007 9:26:40
|
|
|
|
Dream
|
Meni se zdi, da še najlepše očistim z Ajaxom.
|
|
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 1.6.2007 9:40:16
|
|
|
|
Felicity
|
Bref power - siva embalaža.
|
|
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 1.6.2007 10:44:05
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Mega belo-čistilo za plesen(tudi za fuge).Prodajajo tam kot barve,vidla sem ga pa tudi v Tušu.
|
|
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 1.6.2007 12:17:45
|
|
|
|
popi
|
Poizkusi z staro zobno ščetko in malo razrečeno varekino.Najhitreje in enostavno... lp
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 6.6.2007 21:52:22
|
|
|
|
Nisaa
|
varekina alpa domestos spustiš po fugah če so bele oz sive od plesni bodo takoj spet kot nove mal sam podrgneš s krtačko če dalj časa pustiš še to ni treba samo pol mal preluftaj kopalnico k je mal zadušljiv vonj,jst sm svoje bež tako spucala v kuhinji na tleh...
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 7.6.2007 8:51:36
|
|
|
|
honey
|
Neki od Brefa za fuge pucat, mislim, da je modra embalaža in so fuge gor narisane. Uniči plesen - preverjeno in tudi fuge postanejo čisto bele. Pa ni treba nič spirat, samo obrišeš, kar steče na tla in to je to. Smrdi pa res, tako kot vsaka stvar.
|
|
|
|
RE: Dobro čistilo za umazane fuge v tuš kabini 8.6.2007 17:11:16
|
|
|
|
Maxica
|
No, to pa tudi mene zanima, ker se mi ta rja al plesen kar konstantno nabira v tuš kabini.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.