|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 8:22:12   
Lenny
Na srečo se je včeraj popoldne izkazalo, da ni nič hudega! :bravo: Mulček malček :duda: je staknil eno od xxxx jesenskih viroz, vendar je vse ostalo v redu. Tako, mami in oči pomirjena, mali pa je dobil slezov sirup, ker je bil tisti timijanov čisto mimo. Škoda! Če bi mi v lekarni prav svetovala, bi mu kašelj lahko uspešno blažila že čez vikend :( Vem za drugič!
Sva pa izvedela nekaj zanimivega. Zdravnik je ugotovil, da ima mali zelo močen refleks kašljanja, zato veliko kašlja, čeprav ni tako hudo.
Tako, to je to! Hvala vsem za lepe želje, ta teden ne bo hodil v družbo drugih otrok, da še koga ne "nakašlja", potem pa veselo naprej in upam, da s čimmanj virusi!
Pozdrav vsem!
Lenny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 9:05:44   
Donja
Super, me prav veseli da je vse ok.
Jaz zdaj našega malega skoz čekiram, če je vse ok. Se je v vrtcu pojavila škrlatinka in zbolel je tudi eden iz njegove skupine. Isto je bilo poleti, ko so se pojavile vodene koze in inkubacijska doba se je iztekla ravno na dan, ko smo odpotovali na morje. Pa se hvala bogu ni nič izcimilo. Upam, da se zdaj tudi ne bo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 9:23:22   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:Hvalabogu,to sem upala,da ni hujšega,lepo se crklajta še naprej papa:angel::rozica::morje:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 9:48:42   
MINEJA
Tudi naš Tinaj ima neko virozo, sicer brez vročine, ampak teče iz noska, kašelj pa je že minil. Dr. Dovnik je rekel, da je vse OK. Pili pa smo trpotčev sirup za izkašljevanje in je pomagalo.
In še nekaj. Tudi jaz nimam preveč dobrih izkušenj s farmacevti v lekarnah. Ko prideš in jih vprašaš za nasvet ti ne znajo svetovati ....Pa bi morali, mar ne?

Pa postanimo čimprej zdravi ...Tisti, ki pa ste pa čimdlje ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 10:04:33   
Anonimen
Ja, tudi jaz nimam dobrih izkušenj z lekarnarji. Ne sicer direktno. Zadnjič smo v laboratoriju skupaj čakali z eno mamico in otročkom, ki je imel hudo vneto oko. Ampak es hudo, je imel močno zatečeno. Pa je že napol v solzah povedala, da je imel pred nekaj dnevi malo vneto, pa je šla k zdravnici, ki ji je predpisala kapljice. Potem jih je šla v lekarno iskat, jih dobila in mu jih dajala. Ko pa je šlo na slabše, pa je le na navodila v škatlici pogledala in prebrala, da so kapljice za uho. No, pozneje smo se še srečali, ko je z otročkom odhajala od pediatrinje, ki je pogledala izvide in so morali direktno na infekcijsko, ker je imel infekt že za sinusi in je bila nevarnost, da ni prišel na možgane.
Izgleda, da so v lekarni zamešali kaplice... Zato nujno prebrati priložena navodila!!!!!

No, malo sem zašla. Lenny, čimprej se pozdravite.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 10:08:29   
Lenny
Torej nisem samo jaz na lekarnarje jezna :zmeden: Grem med malico gladko s sirupom nazaj in se bom malo pozanimala, kako se dozira in za kaj je namenjen. Me zanima, kaj mi bodo rekli.
Ko sem sirup kupila, je bil mali namreč zraven, povedala sem, da je za njega in slišala ga je kašljati. Kasneje sem ugotovila, da mi je dala navodila za doziranje odraslim, včeraj pa mi je pediater povedal, da je sirup uporaben pri pljučnici in oslovskem kašlju :zmeden: A se upravičeno jezim, ali kaj?!?!?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 10:47:05   
TARA in MAJ
Samo da je vse OK. pa lepo se imejte.:bravo::kuza::sloncek:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ni bronhitis!!!
26.10.2004 12:31:34   
kimi
Samo da je vse ok. :bravo:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?