Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: meni se je čist odtrgalo 9.7.2007 22:07:34
|
|
|
|
Katja 271
|
Ja, če bi bilo po moje, bi dojenčka imela že pred 5 leti. Pa je tudi moj hotel vse prej poštimat (diplome, stanovanje, službe). Sej po eni strani sem mu hvaležna, da je moje misli na usmerjal drugam, bo vsaj sedaj, ko ga oba načrtujeva prišel v bolj situirano in za otročka bolj primerno okolje. Nimam pa pojma kako je prišel do želje po očetovstvu - mislim, da so nanj vplivali najbolj kolegi (kar štirje), ki so sedaj v pričakovanju. Pa seveda to, da sva v glavnem vse poštimala s stanovanjem in službami - diplome bodo pa slej kot prej, pa žurat se nama tudi več ne da . Majanagaja, sicer bova malo skrenili s teme, ampak mene tudi dajejo te paranoje, kaj pa če zdej ne bova mogla zanosit. Sem tudi stara 27 in me skrbi kaj vse naju lahko doleti, ko prebiram vse sortne težave (PCO, pregrade, hormoni, SS, slabi plavalci,...). Pa po enem letu se šele začnejo ukvarjati s tabo, če ne uspe. Mimogrede bom 30, če se kaj zakomplicira. Takrat bi jst rada že 3 mela. Samo jst mislim, da so ti strahovi povsem normalni in da se nas večina ukvarja s takimi vprašanji. Je pa treba kar zavestno odgnat take misli. Nič, babuške, kondomčke našpikat z bucikam, pa kr naštimat bebice. Sej pol so vsi (spet) srečni in ponosni ko njihova mamica s trebuščkom okrog hodi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?