Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mnenja o PP Pramette prosim 31.5.2007 13:21:09
|
|
|
|
soncece24
|
Koliko sem jaz slišala, je sicer res praktičen in lahek, ampak na začetku, ko imaš otroka obrnjenega k sebi, ima glavico nižje od ritke in moraš zato malo podlagat, vglavnem, ni raven. Meni se poleg tega zdi ful drag za to kar ponuja, ker v bistvu je to pliko samo, da ma kao košaro zraven, ki pa seveda ni prava košara. Zdaj ima PP en nov model pliko modularnega sistema, ki se mu reče on-track. je enak kot ostali modeli, vsebuje košaro, voziček, avtosedež in torbo za potrebščine, edina razlika je, da se strehica in prevleka za nogice iz košare uporablja tudi na vozičku, drugače je to dvojno; plus tega sta na voljo samo dve barvi: rdeča in svetlo modra. je pa cenovna razlika med pramette in on track samo 100 €. www.soncek.si/si/vozicki/peg-perego/p3-on-track-mod-sistem-g1545.shtml Pač za v premislek, jaz če bi bila zdaj noseča, bi sigurno tega on track vzela, se mi zdi da za tako ceno dobiš največ.
< Sporočilo je popravil soncece24 -- 31.5.2007 13:22:45 >
|
|
RE: Mnenja o PP Pramette prosim 1.6.2007 9:05:16
|
|
|
|
janja
|
Mi smo tudi kupili PP Pramette pred 2 mesecema, ko je bil v akciji 250 EUR. Res je lanski model, a mene to ne moti. Mislim, da je kar uporaben (drugače se ne bi odločili zanj). Tudi mi smo gledali PP modularni sistem, pa mi je bilo preveč stvari. Košara je itak uporabna samo 3 mesece, potem pa se na njej nabira prah, torbe ne rabimo, ker imamo že nahrbtnik (se mi zdi bolj praktičen), avtosedež pa si bomo sposodili, oz. bomo kupili potem tistega od 0-18 kg. Voziček je lahek in praktičen (sploh če nimate velikega avtomobila), otrok pa je v njem dovolj zaščiten. Da pa je otroška glavica nižje od nogic, pa se mi tudi ne zdi. Naš otrok bo zimski (enako kot prvi!) pa mu bom voziček še podložila - jaz novorojenčka nikoli ne dam v gol voziček. Toliko v premislek, odločitev je vaša.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.