Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a se lahko test "zlaže"? 4.6.2007 17:07:12
|
|
|
|
Mbee
|
katka čestitam, mislim pa da je vse odvisno od tega kdaj imaš O in koliko pred M zanosiš, ker je vse odvisno od količine beta HCG v urinu. jst sm mela O 18. zato se mi je takrat že videl plus, očitno si tudi ti imela O na začetku plodnih dni in si zdaj srečka nosečka, še enkrat čestitam!!!!a G si že klicala? jst sm jo danes in imam prvi pregled 18., komaj čakam!!!
|
|
RE: a se lahko test "zlaže"? 4.6.2007 17:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred dvema tednoma bi rekla da ne. V obeh sem delala baby check mini par dni pred zaostankom M in je obakrat pokazal pravilno, rahlo drugo . Potem pa je prijateljica pri meni doma delala isti test, M ji je zaostajala že dober teden, takoj sta se pokazali dve . Čez par dni je naredila še Clearblue - negativen. Šla do G inh res ni . Ne bi verjela, če ne bi videla sama.
|
|
|
|
RE: a se lahko test "zlaže"? 4.6.2007 17:14:04
|
|
|
|
Mbee
|
sama sem delala 2x baby check in enkrat clear blue pa je blo vse pozitivno, pol k mi je G po telefonu rekla da je še prekmalu, da bi realno pokazalo sem šla dat kri in sem res bila noseča, sem pa vprašala v laboratoriju če je možno, da bi 3-je testi pokazal lažno pa je rekla, da clear blue vedno realno pokaže...
|
|
RE: a se lahko test "zlaže"? 5.6.2007 15:36:20
|
|
|
|
katka37
|
Mbee, verjetno bo držalo. G pa sem klicala danes in imam prvi pregled 13. Me je kar malo strah, v prvi nosečnosti nam ni ratalo, zdaj pa imam doma že dva mlajša pubertetnika, upam pa, da bo zdaj tudi uspelo. Komaj čakam, da se bo videl utrip srca, prvič sem namreč čakala na ultrazvok do konca 3.meseca, da so mi porušili svet, ko so mi povedali, da ni videti in slišati otrokovega utripa. žal se tudi to dogaja. Ne smemo pa biti črnoglede, to je najslabše. Držim pesti za vse nas.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?