|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako vam uspe?
31.5.2007 14:18:41   
tinkamiška
Joj, jst tudi ne razumem kako imajo moje prijateljice z otročki vedno tako lepo pospravljeno, ko pridemo na obisk, meni nikakor ne znese.

Dopoldan pomijem posodo, ponavadi še od večerje in od zajtrka, včasih ostane tudi kakšen pisker od kosila, ki se je namakal čez noč. Zvečer ne morem pomivat, ker še nimamo vrat v spalnici in otroški sobi, pa se Iza zbudiuser posted image Razen, če mi znese pomit, preden gre spat.
Potem sem z Izo(včasih skupaj sesava in pospravljava, če se nabere in če ni preveč sitna) in opoldan začnem kuhat kosilo. Ob 13.30 gre Iza spat in spi ponavadi 2 uri in takrat spet ne morem pospravljat, ker ne smem ropotat(komaj čakam, da namontiramo vrata!), potem pride domov mož, spet jemo in potem mi včasih znese kej polikat in še kej na vrtu nardit.
Velikokrat gremo pa po kosilu še v trgovino in pridemo domov ravno na večerjo in potem še hitro malo pospravimo igrače, pobrišem kuhinjo(pulte, mizo,..)kopat in spat.
Midva pa ponavadi padeva na sedežno kakšno rečeva in greva spat.
Ob vikendih pa ponavadi kej delamo še na hiši, ker še ni vse gotovo in se mi zdi, da ima dan na sploh premalo uruser posted image
Komaj čakam, da si uredimo hišo in kupimo pomivalca, da bom lahko bolj sproti pospravljala, ker mi gre zadnje čase zmeraj bolj na živce svinjarija. Že kakšen mesec se spravljam pomit okna...
Mož mi niti nima časa pomagat pri teh gospodinjskih delih, ker je nonstop še za po hiši delat, od tal, do ograje, do košenja, pa kaj jst vem kaj še, vedno je nekaj in potem včasih ponorim in pač druga dela trpijo, ko mi on pomagauser posted image

No  tako je pri nas...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.5.2007 14:24:40   
jakaracman
Imam pomoč 1x tedensko in mi je žal, da si je nisem omislila že prej.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.5.2007 15:08:04   
Nika v službi
Hja, pri nas imamo zaenkrat zlata babico in dedija, ki med tednom več ali manj vdržujeta primerno čistočo (onadva tudi kuhata za nas vse, čuvata našo Niko), ob sobotah pa midva z možem pospravljava, pa še to ne prav vsako soboto. Vedno je tako, da mož sesa in potem pomije, jaz pa imam na skrbi kopalnico, kuhinjo, prah...
Prat da babi in perilo obesi (ali pa da v sušilca) tudi ona, likanje si delimo, občasno za to poskrbi čistilnica Labod, posebej če se nabere veliko srajc user posted image
Packarijo oz. tisto, kar se polije, raztrese ipd. čistimo sproti, kuhinja je vedno pospravljena (sproti zlagamo v pomivalni stroj), jedilnica tudi bolj ali manj in to sta spodaj v bajti tista prostora, ki sta najbolj na očeh in se tudi največ dogaja. Igrače pospravimo sproti ali pa zvečer, postelje pospravimo zjutraj (uporabljamo jogi rjuhe, tako da jih samo napneš, posteljo pa potem s pregrinjalom prekrijem in je zadeva končana - vzame malo časa). Generalno imava 1x mesečno in prav za take primere sem resno razmišljala o pomočnici.

Se res priporočam za kakšne linke zanesljivih in pridnih moči.
Bom še pisala na ZS tistim, ki ste omenile, da take pomoči že uporabljate.

Generalno pa je tako: prej sem bila precej udarjena na čistočo, sedaj pa je tako-tako. Mi je praviloma res škoda skupnih trenutkov - da bi bila doma v bajti in pospravljala, ko bi namesto tega lahko šli kam ven, pa na izlet ali igrišče....

Res ni vredno, že tako so popoldanske urice kratke in otročički bodo tako hitro zrasli in nas ne bodo več potrebovali. Potem bom imela dovolj časa za pospravljanje.....

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2007 10:40:25   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Joly

Glede te pomoči oz. pomočnice za tiste, ki jo imate. Mi poveste, kakno delo jim date, koliko računajo in kje dobite te gospe...

in kako ste svoje drage prepričale, da niso user posted image user posted image user posted image , ker mojmu se kr utrga če mu rečem da bi imela eno pomoč, pa ne sam njemu, tud tašči, pa tastu, pa mami, ati, pravijo da tolk kot imam pa že lahko sama sfolgam, evo pa sem spet tam.

ko bo hiša postavljena, si bomo, če bodo finance to dopuščale zagotovo najeli kakšno gospo. Njega in ostalih sploh ne bom upoštevala user posted image . Sicer me pa partner in moje gospodinsjske sposobnosti preveč dobro pozna in po moje bo vesel kakšne pomoči, ker bi tudi njega razbremenila.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.6.2007 20:43:58   
tažana
evo preprosto:
takrat, ko se po stanovanju začnejo nabirat razni kupi (cunj, posode...) večino dneva preživimo zunajuser posted image . tako nobenemu ni treba gledat vse te svinjarijeuser posted image .
kriza je samo v deževnih dnevih. takrat pa še našo 20 mesečnico vprežemo pa gremo vsi delat!!! user posted image

pa sem bila jest tut zelo natančna glede čistoče in še sedaj sem vsa živčna, če moram vse to gledat- ampak zunaj pač pozabim na to.
veliko veselih trenutkov v umazanih stanovanjih vam želim user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.6.2007 22:07:20   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Joly

Glede te pomoči oz. pomočnice za tiste, ki jo imate. Mi poveste, kakno delo jim date, koliko računajo in kje dobite te gospe...

in kako ste svoje drage prepričale, da niso user posted image user posted image user posted image , ker mojmu se kr utrga če mu rečem da bi imela eno pomoč, pa ne sam njemu, tud tašči, pa tastu, pa mami, ati, pravijo da tolk kot imam pa že lahko sama sfolgam, evo pa sem spet tam.

ko sem poleg službe in tamale imela na grbi še doktorat, je enih 2x on moral generalno spucat in potem ni bilo nobenih problemov več. zdaj  samo še reče naj pokličem gospouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.6.2007 10:42:50   
NIN@
user posted image jz sem se tudi trudla......pa ni je moj reku zakaj????? Zvečer sem vsa nervozna dala malega spat da sem pol hitro lahk začela posprevljatuser posted image

EJ veš kaj vsak dan sem pospravljala.......................od 19.00 da 22.00 da je bilo tip top za čez noč!!! ko noben ne vidi, ker zjutri je pa itak že bomba predno vsi štartamo.

Jz se ne sekiram več pospravim sproti kolikor se da in to je to!!!

lp
nin@

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Spoštovana gospa, kot ste ...
rotkappchen

Nadaljujte stavek s pravilno obliko glagola

dejala (13%)

dejali (80%)

nič od tega (2%)

lahko oboje (4%)

ne vem (1%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!