|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čez rok PDP
30.5.2007 20:13:38   
FLASK_A
Zdravo!

Zanima me, kdaj so vas g poslali na preglede v porodnišnico in če ste rabile za to kako napotnicouser posted image  Kakšni so pregledi tam? Moja g je namreč šla kar na dopust, pa nič povedala, kako naprej (nazaj pride, ko bom 8dni čez rok). Naj povem še to, da pregledov (odprtost, maternični vrat, plodovnica, velikost otroka) nisem imela (čeprav mi je CTG popadke zaznaval) - je to narobe? So vam zaradi pregledov sprožili porod prej (zaradi velikosti otroka recimo)?
Hvala za odgovore... Se bojim težit v porodnišnici, pa vprašam za vaše izkušnje... Drugače pa je danes 3. dan čez rok.

Lep večer še naprej!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čez rok PDP
30.5.2007 20:30:12   
sova
Živ!
za v porodnišnico res potrebuješ napotnico. In to da si že tri dni čez rok, bi jaz vseeno poklicala v porodnišnico, glede napotnice in seveda pregleda. Mislim da te več kot en teden ne pustijo kar tako čez rok....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 20:53:31   
sonchica
Hey ! Jaz sem tudi bila prek roka 8 dni ko sem rodila .Rok sem mela 9 rodila pa sem 17 , bilo je pa tako da je on že meni 1 mesec pred porodom dal napotnico za v porodnišnico da če mogoče bo kaj ponoči , da letim takoj v porodnišnico , ampak ker sen bla 8 dni prek roka me je vsaki drugi dan naročo na predled in ctg pa ni blo nič in nato mi je reko da naj to tastaro napotnico vržem v koš in da mi da on novo za takojšen sprejem ! 

(odgovor članu sova)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2007 21:01:54   
TONČI.
Takoj pojdi do G, ki jo nadomešča. In naj ti da napotnico. Meni jo je dala vsaj 1m prej. Ko sem bila pa 2 dni čez rok so mi pa sprožili. Mislim pa, da ko enkrat dočakaš pdp, se moaš javljati v porodnišnico na kontrolo. Če je nihče ne nadomešča pokliči v porodnišnico in vprašaj! Pa nujno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 21:42:31   
FLASK_A
Hvala vam za odgovore! Sem mogoče hecn napisala- napotnico sicer imam, nisem pa vedla, da jo rabm tudi za pregleduser posted image  Sem mislila, da je to če te prime kej, pa da jo imaš. Bom jutri poklicala pa vprašala, kdaj lahko grem na pregled glede na to da bom jutri že 4 dni čez.
Eh, tko sem že živčna, da še pisat ne znam pravilno... Se vam opravičujemuser posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2007 6:42:27   
gumbek
Ojla brez panike pojdi v porodnišnico.Meni so porod kar sprožili ko sem bila 3 dni čez rok brez problemov,itk te bodo dali tam še na ctg. Pa veliko sreče in veselja ob rojstvu..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2007 7:37:36   
srki
Mene je moj G poslal na pregled v lj porodnišnico, ko sem bila tri dni čez rok, pa še nedelja je bila. Tam so me pa skoraj nakurili, češ kaj sem hodim, zakaj me je g poslal sem in zgodilo se mi je, da so mi tudi napotnico vzeli, pa mi je ne bi smeli. Morali bi mi jo vrnit, saj je bila to napotnica, namenjena za rodit, jaz pa potem cokom pokom naslednji dan pod nujno po novo napotnico.

Takrat se ni še nič dogajalo in so me, komaj čakajoč, poslali domov. Ko sem povedala svojemu G, kako so me obravnavali, je bil kar nejevoljen. Mah, sedaj je že itak 3 leta od tega.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2007 8:08:40   
janja
Včasih je veljalo, da še en teden po PDP hodiš k svojemu G, potem pa na kontrole v porodnišnico. Mi pa res ni jasno, kako da nisi že prej dobila napotnice za porodnišnico. Jaz sem jo v 1. nosečnosti dobila - skupaj z napotnico za rešilca - že skoraj 2 meseca prej (takrat ko sem dobila tudi obvestilo o PDP za socialo). Poroda pa ne sprožijo kar tako. Jaz sem bila 9 dni čez rok, ko sem rodila (naravno - niso mi nič sprožili), so mi pa takrat rekli, da 10 dan po PDP bi me pa vzeli v porodnišnico.
Sem pa kaki mesec prej govorila z prim. Cerarjem in mi je rekel, da se približno 50 % otrok rodi do PDP, preostalih 40% v tednu po PDP, 10% pa je izjem, ki so že več kot teden čez rok.

Želim ti lahek in hiter porod.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2007 9:32:22   
TONČI.
Hvala vam za odgovore! Sem mogoče hecn napisala- napotnico sicer imam, nisem pa vedla, da jo rabm tudi za pregled

S to napotnico za porod greš v porodnišnico. Tam te lahko samo pregledajo in pošljejo domov. Če pa je stanje za rodit, te pa pošljejo v porodno. Če te bodo poslali domov, ne rabiš nove napotnice. Ker vse kar koli ti bodo delali gre na to napotnico, ki jo imaš že doma. Jaz na tvojem mestu bi šla takoj. No, upam pa, da si že tamuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2007 10:28:27   
Mateja82
Takoj ko sem bila čez rok sem dobila napotnico in od takrat naprej sem hodila na preglede v porodnišnico, vsak drugi dan in če je vse vredu počakajo 14 dni in potem sprožijo porod.Mene so 14 dan obdržai v porodnišnici 15 dan pa sprožili. V kolikor pa se kaj kaže pa tako ostaneš tam, tako da kar pojdi v porodnišnico in se pozanimaj.Je pa res čudno da ti G ni priskrbele teh stvari, sploh če je vedela da gre na dopust.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.5.2007 11:43:56   
FLASK_A
Hvala vsem! Jaz še vedno tukajuser posted image  Sem klicala v porodnišnico, pa so rekli, da če ne bo sprememb, naj pridem v soboto kar tja.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2007 11:50:31   
TONČI.
No, pol pa za soboto (če ne že prej)- SREČNO!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Mirena
Miška2006

Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)

1 (57%)

2 (5%)

3 (15%)

4 (7%)

5 (17%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!