Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko poje 7 kg težak 3 mesečnik? 30.5.2007 16:45:22
|
|
|
|
mtina
|
Hej! Žan je tudi imel krče in smo kupovali Novalak proti krčem, ter uporabljali Vetrovne kapljice od Koroških lekarn. Mleka sem mu dajala toliko, kolikor je pisalo na škatli oz. piksni. Pojedel je pa 170 6 krat na dan sigurno. Je tudi požeruhec. Ne sekiraj se koliko poje, saj on najbolj ve, koliko mu paše. Vse to se umiri in izboljša. Žan recimo ni nikoli pustil v flaški mleka, sedaj pa že tudi to. Lp, Tina
|
|
RE: Koliko poje 7 kg težak 3 mesečnik? 30.5.2007 18:47:32
|
|
|
|
bibi
|
mtina hvala za odgovor! Ja tudi midva imava kapljice od Koroških lekarn, sva jih že 4 flaše porabila, 4 flaše še imam pa v hladilniku, malce ublažijo bolečine da bi pa izginili krči tisto pa ne.
|
|
|
|
RE: Koliko poje 7 kg težak 3 mesečnik? 30.5.2007 21:12:44
|
|
|
|
TONČI.
|
Dajala hipp pozneje pa humano. Nikoli nobenih težav. Imam pa tud "sumoborca". Jaz sem mu dala za jest, klikor je želel. Nisem gledala, koliko lahko poje pri starosti 3m. Če sem že gledala sem gledal po kg. Sedaj pri dobrem letu in pol, je še vedno nadpovprečno velik, težek pa ravno prav. Je pa kadar si zaželi. Kaj bi hujšal če ni treba.
|
|
|
|
RE: Koliko poje 7 kg težak 3 mesečnik? 31.5.2007 13:46:25
|
|
|
|
tatam
|
Jaz imam dvojčka,ki bosta jutri napolnila 5 mesecev.Nista ravno "sumoborca",suha pa tudi ne-pri 4,5 mescih sta mela 7700g(ob rojstvu pa 3000).Mi se čez dan dojimo,zvečer in ponoči pa dodajamo.Pojesta pa 210ml vode+mleko,se pravi cca.240ml mešance.Zvečer jima dodamo še par žličk rižkota. Sta pa mela tudi oba ful krče.Jaz sem jima najprej dajala Aptamil Pre,sedaj pa že lep čas jemo Comformil oz.Aptamil Comfort-je tudi proti krčem,za lažjo prebavo.Mi smo zelo zadovoljni,tudi krči so nekje pred mescem dni prenehali!!
|
|
|
|
RE: Koliko poje 7 kg težak 3 mesečnik? 31.5.2007 15:48:12
|
|
|
|
bibi
|
tatam najlepša hvala za informacijo. Bom jaz tudi probala z Aptamil Confort.
|
|
|
| Stran: [1] |
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!