|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi v 35. tednu
30.5.2007 13:42:21   
Anonimen
Zadnji teden se je user posted image  kar malo umiril. Do prejšnjega tedna sem čutila brce. Sedaj pa samo premikanje in izbokline na trebuhu, brc je zelo malo. A je to normalno? Zadnje dva dni tudinisem preveč aktivna kar spim čez dan. A je verjetno tudi user posted image  zaradi tega manj aktiven?

Zanima me ali je pomembno kdaj čutiš premike dopoldne, popoldne. Nekje sem brala, da je dobro če jih 10 čutiš dopoldne, če pa jih našteješ 10 šele do popoldneva pa je slabo.

Kakšne izkušnje imate ostale. Jaz se s svojo G ne morem nič pogovorit, ker me vedno kar odpika.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi v 35. tednu
30.5.2007 14:01:49   
arielca
Tvoj otroček je vedno večji in ima vedno manj prostora, zato tudi ne brca več tako intenzivno.
Meni je G povedala, da je pomembno, da se giba in da ga čutiš, ni mi bilo pa treba beležiti tistih 10 gibov (brc, premikov) na dan. Če sem iskrena še sama ne vem, kako se to šteje, ker v določenem obdobju je otroček zelo aktiven in se non stop premika, ko spi pa je jasno pri miru.
Mislim, da ni razloga za skrb, če bite pa zelo skrbelo pa pojdi do svoje G in naj ti naredi UZ, da boš mirna.
Srečno!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 14:18:12   
sova
Živjo!

Tudi jaz sem v 35 tednuuser posted image . Tudi pri meni je mogoče malo bolj miren, vsak dan mi tudi kolca. moje user posted image ima obdobja. Prav spomnim se ko je tam nekje v 30 tednu brcal nenormalno , skos tudi ponoči. Potem se je umiril in sedaj mi brca včasih bolj včasih manj. Jaz nič ne vem da moram kaj šteti brce!

Prepusti se in uživaj še v nosečnosti. Več veš večji panik si. Res pa je da pravijo da par dni pred porodom se nekoliko bolj umiri.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2007 15:31:25   
Anonimen
Še ena v 35. tednu.user posted image Kot je bilo že povedano, najverjetneje je to zaradi pomanjkanja prostora, ker ga nima več toliko, da bi konkretno brcal. Možno je pa tudi, da se je umiril, ker boš kmalu rodila. Moj je že tudi manj pogosto aktiven, ali pa se mi samo tako zdi, samo ko začne, imam pa občutek, da mi bo trebuh preluknjal, tako prestavlja te  nogice.user posted image
Kako točno se šteje gibe, tudi jaz ne vem, vem pa, da naj bi jih bilo 10 v celem dnevu, nima veze ali dopoldne ali popoldne.

(odgovor članu sova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 15:40:07   
sova
Jaz imam predviden rok 6.7.07!!! Če boš rodila v Ljubljani se še vidimo!!!!user posted image user posted image user posted image
ali si si že kaj pripravila oblekice ter kar boš vzela v porodnišnico! Jaz še ne vse.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2007 18:17:49   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: arielca
Tvoj otroček je vedno večji in ima vedno manj prostora, zato tudi ne brca več tako intenzivno.

Tudi moja user posted image se je proti koncu malce umirila, ampak čutila sem jo pa še. Ko ni spala, je včasih prav močno brcnila. Ne pa tako kot prej, ko sem jo neprestano čutila. Če pa te skrbi, pojdi do G.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2007 19:23:12   
Anonimen
Tudi jaz sem v 35. tednu in moj otroček tud ne brca dost.  Ponoči je grozno še spat ne morem . Potem okrog 3 zjutraj se umiri. Zjutraj ko vstanem čutim samo kako preklada nogice in nato cel dan nč do večera. Moja g je rekla da to ni nič narobe, da je čez dan bolj miren otrok, in da ima bolj nočno življenje.

...........................................
moj PDP je 06.07.2007

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2007 8:25:30   
Anonimen
Živjo Sova

jaz imam PDP 10.7.  Mogoče pa se res še srečava v porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2007 9:43:49   
baja*
Še ena v 35. tednu. Meni je G dala list s tabelo, naj vsak dan naredim črtico, ko se bo mali premaknil. Štet moram nekje od 9-ih zjutraj in ko naštejem 10 gibov označim ob kolki uri je to bilo. Sicer pa tudi moj otroček ne brca več tako intenzivno, kot je pred tedni (pa je bil prej res fuuuul živahen). To je normalno, saj nima več dosti placa. So se pa gibi tudi precej spremenili: prej so bile večinom brce, zdaj se pa bolj obrača in rokice, nogice, ritko in bog ve kaj še vse ven tišči.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2007 9:50:30   
Anonimen
user posted image če bi mogla jst črtice delat, ne vem če obstaja tak velik listuser posted image user posted image tole je živc pravi, sej ne da skoz noro brca, sam se pa obrača in preteguje nonstop....pol ma pa obdobja na dve do tri ure k pa dejansko brca in divja, čist ji strgauser posted image user posted image tak da ne vem....kaj bo pol k bouser posted image zunejuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?