Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtec - rezervacija zaradi bolezni 30.5.2007 8:59:51
|
|
|
|
balaena
|
Ali mogoče kdo ve, kako je z rezervacijo mesta v vrtcu (in posledično znižanim plačilom), če je otrok pogosto bolan in se pridobi potrdilo pediatra? V naši skupini je vpisan fantek s kroničnim bronhitisom, ki ga od novembra sploh ni v vrtcu, pa ima vseeno mesto. Njegova mami je na bolniški jaz pa sem predvidevala, da imajo ves ta čas kakšno ugodno varianto glede vrtca (ker je že novembra dobila bolniško do konca marca). Zdaj, ko že dva meseca prelagamo naš sistematski in cepljenje, sem rekla, da bom poskusila nekaj podobnega zrihtat za nas, ker dobesedno mečemo denar skozi okno, pa mi je v vrtcu rekla, da je možna rezervacija zaradi zdravstvenih razlogov samo 2 meseca v letu (plača se 30%). To se mi zdi malo čudno, zato tukaj preverjam ali je res. hvala, lpb
|
|
|
|
RE: Vrtec - rezervacija zaradi bolezni 30.5.2007 9:22:36
|
|
|
|
balaena
|
http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200738&dhid=89195 Tukaj sem že sama ugotovila, da je v MOL tako, da lahko v enem letu uveljavljas rezervacijo najvec za dva meseca in se ne da niti sesteti bolezenske in pocitniske rezervacije. To se mi zdi milo receno cudno (ce otrok zboli pozimi, ne mores izkoristiti potem poleti za dopust?!) in me zanima, ce ima kdo od vas kaksne boljse izkusnje iz prakse, ce vrtci kdaj priredijo ta pravila po svoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?