|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec - rezervacija zaradi bolezni
30.5.2007 8:59:51   
balaena
Ali mogoče kdo ve, kako je z rezervacijo mesta v vrtcu (in posledično znižanim plačilom), če je otrok pogosto bolan in se pridobi potrdilo pediatra?

V naši skupini je vpisan fantek s kroničnim bronhitisom, ki ga od novembra sploh ni v vrtcu, pa ima vseeno mesto. Njegova mami je na bolniški jaz pa sem predvidevala, da imajo ves ta čas kakšno ugodno varianto glede vrtca (ker je že novembra dobila bolniško do konca marca).

Zdaj, ko že dva meseca prelagamo naš sistematski in cepljenje, sem rekla, da bom poskusila nekaj podobnega zrihtat za nas, ker dobesedno mečemo denar skozi okno, pa mi je v vrtcu rekla, da je možna rezervacija zaradi zdravstvenih razlogov samo 2 meseca v letu (plača se 30%).  To se mi zdi malo čudno, zato tukaj preverjam ali je res.

hvala, lpb
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec - rezervacija zaradi bolezni
30.5.2007 9:22:36   
balaena
http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200738&dhid=89195

Tukaj sem že sama ugotovila, da je v MOL tako, da lahko v enem letu uveljavljas rezervacijo najvec za dva meseca in se ne da niti sesteti bolezenske in pocitniske rezervacije. To se mi zdi milo receno cudno (ce otrok zboli pozimi, ne mores izkoristiti potem poleti za dopust?!) in me zanima, ce ima kdo od vas kaksne boljse izkusnje iz prakse, ce vrtci kdaj priredijo ta pravila po svoje.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtec - rezervacija zaradi bolezni
30.5.2007 9:26:37   
total
Men se zdi,da je lahka rezervacija dalj časa,ker vem da ena znanka je uzela tamalega ven iz vrtca,ker je bil skoz po bolnicah,bolan in zdaj ga je spet dala nazaj,jo je mesto čakalo,po moje je od vrtca odvissno,je pa bol sigurno pol leta,.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?