Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Meni se pa zdi, da so včasih tele raznorazne zgodbe mal preveč holivudsko napihnjene... Pa tisto, kaj vse se vidi po igriščih, pa v vrtcih, pa ne vem kje še vse... Ja. Res je. Ne govorim, da zagovarjam te metode, vendar se včasih tudi jaz zaderem na otroke in koga odvlečem kam - ko sem utrujena , imam slab dan, ko je ful soparno, ko se ne nehajo dret in obmetavat z razoraznimi zadevami, ko že četrtič poslušam "udara u glavu ko šampanjac" z računalnika od tavelike, ki jo meče puberteta , ko Aleks že sedmič vrže skledo pod mizo in me gleda "češ a vidiš" , ko se ta srednja iz kopalnice dere "mamiii, mamiiiii, mamiiiii" jaz pa imam službeni telefonski razgovor, ko...skratka. Je***a, I*m just a human, born to make mistakes p.s. Bog ve, kaj je bilo s tisto mamico tam. Morda je živčno razrvana, potrebna pomoči, morda je imela samo slab trenutek, morda pa nima koga, s katerim bi šla po "špežo", morda jo je pred tem, preden je prišla na igrišče, mož doma pretepel, morda je bila pa v strahu, kaj bo, ko pride domov, morda pa...saj ne vemo. Morda je bila pa samo zelo zelo utrujena od...bog ve česa. Jaz ne bi nikogar obsojala tako na hitro. In še nikoli nisem slišala, da bi starši, ki (halo, kake izjave) ne marajo svojih otrok in so ubogi otroci zanemarjeni in celo nezaželeni ( kot je ena napisala) vodile svoje otroke na otroško igrišče. Ponavadi so taki otroci po cele dneve doma v kakem kotu, prepuščeni sami sebi oz. če so res "nezaželeni" se jim drugače godi. Ne razumem namena te teme. Morda pa je bilo pričakovano, da bomo zdaj 47 strani pisale o tem, kako smo me popolne, TISTA mama tam z obale pa je res podn od podna.