Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pediater na Rakovniku v LJ! 25.10.2004 12:45:28
|
|
|
|
SIJA
|
Pozdravljena, mi imamo dr. Maroltovo. Sestrski kader je zelo fajn, sama zdravnica, pa se mi zdi je zgubila svoj pediatrični zagon. Dela sicer o.k., samo otročku se ne posveti tolk, pa izkaže nezadovoljstvo, če mali teka sm pa tja. Enkrat smo slučajno med dežurstvom ujeli drugo zdravnico, pa eno na Viču, sta se mi zdeli glede naštetega neprimerljivo bolje. Tolk glede mojih izkušenj. LP:pujs:
|
|
|
|
Pediater na Rakovniku v LJ! 25.10.2004 15:22:39
|
|
|
|
Teja N
|
Dr. Maroltova je trenutno še na dopustu, pol gre pa v penzijo. Tudi meni ni prav nič všeč, parkrat smo šli k njej, ko je nadomeščala.:( Mi hodimo k drugi zdravnici v istem ZD, Dr. Poredoš in smo fuuul zadovoljni. Je zelo prijazna in nežna, se prav vidi, da obožuje malčke. Vse pove, kar jo vprašaš, se trudi biti vedno dobre volje. Tudi ni treba nikoli vlečt iz nje kake informacije, kar sama pove še kaj zraven, ne samo strogi odgovor. Meni je zelo všeč in tudi sestre so zelo prijazne. Najbrž je SIJA njo srečala med dežurstvom. :) Lp, Teja:)
|
|
|
|
Pediater na Rakovniku v LJ! 25.10.2004 16:03:48
|
|
|
|
Borovnica
|
Super, hvala... rok imam 15.11.04, pa bi si rada to uredila.... toliko, da vem, ker jaz imam tudi svojo zdravnico v tem ZD in sem izjemno zadovoljna z njo... Hvala, LP, Borovnica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?