Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rajši v gatke, kot v kahlico 29.5.2007 8:47:05
|
|
|
|
bebica
|
Isto je delal naš . Pa ne samo lulal, tudi kakal je rajši v gatke. To je trajalo kar nekaj časa. Pa tudi, če sem ga prej vprašala, če greva lulat, kakat - vedno mi je rekel, da bo povedal, potem pa v hlače. Bolje, da ga ne siliš preveč. Ko pa se bo v kahlico, ga pa vedno pohvali. Naš se je potem dokončno odvadil šele pri 34. mes. In kar hitro je potem vse sam uredil - se slekel, opravil potrebo in naju poklical. Saj bo.
|
|
|
|
RE: rajši v gatke, kot v kahlico 29.5.2007 10:01:00
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi mi smo stari 27 mesecev in se odvajamo. Se pa sleče že sama in se vsede na kahlico, samo kaj, ko je to vsakih 10 minut in res vedno spusti nekaj kapljic in to verjetno ni vredu ne Ni pa hotela kakat v kahlico lep čas in nas je včeraj presenetila pa se ji je zdelo zelo fino in je danes spet ponovila. Včeraj ji je v hlačke ušlo 2x. A mislite da še ni pripravljena za odvajanje? A kaj, ko greste ven jim daste gor pleničko ali greste kar v gaticah? Čez noč smo mi še malo mokri, ko pa spi čez dan pa je suha in gre takoj ko se zbudi na kahlico.
|
|
RE: rajši v gatke, kot v kahlico 31.5.2007 13:33:59
|
|
|
|
dana
|
Blažika, naš je kar v plenički, ker očitno še ni pripravljen. Ga tudi nočem preveč siliti, da ne bo še slabše. Bom poskusila spet čez kakšen mesec, ko bom na dopustu. lp
|
|
|
|
RE: rajši v gatke, kot v kahlico 31.5.2007 13:53:29
|
|
|
|
skuštrana
|
Tole je pa tema zame . Naša ja stara 29 mesecev in imamo isto stanje. Stalno jo sprašujem, če bo šla lulat in mi vztrajno govori da ne oz. da bo povedala, ampak čez par min je to lulanje v gatkah . Amapk smo malo napredovali, ene dvakrat se je polulala na kavč, včeraj pa je rekla da na kavč ne sme lulat in se je hitro vstala ter se polulala poleg kavča ..Mislim, ne. Je nikamor ne silim, ko gremo ven ima še vedni plenico. Tudi doma ji jo dam, če sama tako hoče. Upam, da nam uspe čez poletje, če ne pač ne..Kaj čmo..
|
|
RE: rajši v gatke, kot v kahlico 1.6.2007 14:34:31
|
|
|
|
Adelina
|
Tole je zelo podobno stanju, kot smo ga imeli mi. Smo tudi lani poleti začeli (je bil star dobri 2 leti) in je bilo na začetku isto kar nekaj časa ampak plenice pa ni hotel imeti gor, pol je pa začel lepo lulat na kahlico. Ko pa je januarja dobil sestrico, se je spet kar nekajkrat polula, zdaj pa je kar suh-upam da tako ostane. Se bo s časom tudi pri vas uredilo. Sedaj pa probavamo brez plenice za dnevno spanje, pa je 2x suh, pa se pol ene 2x polula. No zdaj je bil pa že 3x moker-se je ravnokar zbudil in rekel: mami, ves sem moker. Sva se preoblekla, je šel še enkrat lulat pa nazaj spat (ker je še zaspan). Pa zdej ne vem, a nej mu dam nazaj plenico ali kaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?