Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 6.6.2007 18:39:11
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ele Živjo! a mi lahko katera pove kolk časa po et približno se jajčece vgnezdi?? To vedno spremlja rjavkast izcedek al ni nujno? Hvala No, to pa tudi mene zanima. LP Martinščica
|
|
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 6.6.2007 18:40:55
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Si je že katera z računalniškim nosečniškim koledarčkom izračunala datum poroda? LP Martinščica
|
|
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 6.6.2007 19:45:09
|
|
|
|
Mijavček
|
ele, če imaš ET 5dni po punkciji je vgnezitev tam nekje naslednji dan - plus minus. Če pa imaš ET 3 dni po pukciji pa zarodek še tava po maternici ene tri dni in se razvija in išče najboljši "spot". Vgnezditvena krvavitev pa sploh ni nujna, če jaz kaj vem je večkrat ni, kot je. ne se preveč obremenjavat, pa srečno!
|
|
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 6.6.2007 20:11:33
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA Si je že katera z računalniškim nosečniškim koledarčkom izračunala datum poroda? LP Martinščica Nisem z računalniškim programom, sem kar peš . Sam ne vem, kako je s tem pri OBMP. Ker pri klasični zanositvi vzameš prvi dan M + 7 dni in - 3 mesece. Kako je pa zda, ko smo v postopkih, pa ne vem. Jaz bom kar počakala, da mi ga g. določi
|
|
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 6.6.2007 20:12:20
|
|
|
|
Shuka
|
Jaz po punkciji in po ET nisem krvavela, rjav izcedek je bil komaj opazen ali mogoče 5 minut, to je pa vse, kdaj se pa vgnezdi pa pojma nimam upam, da kmalu po et.
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 7.6.2007 9:25:41
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Sam ne vem, kako je s tem pri OBMP. čist isto
|
|
|
|
RE: Kaj po punkciji in kaj po ET? 10.6.2007 7:36:38
|
|
|
|
nana35
|
Pozdravljene!Malo sem vas prebrala in moram povedati,da sem zanosila po IVF,nisem jemala nobenega aspirina, tifol priporočajo že ko načrtuješ nosečnost,vsaj kak mesec prej.Zdaj od ET naprej do 11.tedna pa imam predpisan Dabroston 3x na dan.Sedaj je polnih 8 tednov ,začenja se 9.teden in močno upam do 12.tedna da bo vse ok.Po punkciji sem malo krvavela, po vgnezditvi pa ne.Seveda sem še zmeraj napeta in zaradi vseh teh hormonov izgledam noseča,čeprav je šele 2 meseca.Če imaš veliko celic se zgodi, da izgledaš še bolj napihnjena.Boleli vas bodo jajčniki, to ni nič čudnega, mene bolijo še zdaj.Sam bog ve,kdaj bo minilo.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 10.6.2007 7:38:01 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?