|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
25.10.2004 12:20:09   
Neža81
Še dobro da imamo druga drugo, da se lahko tolažimo. Res je noro to čakanje... sploh če si tako zeloooo želiš :duda:. Jaz sem tak zmešana, da sem že vse posebne izdaje revije NOsečnost prebrala. Celo iz leta 2000, 2001, 2002 in 2003 sem si naročla to posebno izdajo in še vse preštudirala... samo zanosit še morem, pol pa lahkko takoj rodim. :)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Vprašanje
25.10.2004 12:37:25   
pupika
Tudi jaz tako pravim, še dobro da imamo eno drugo in se malo tolažimo. Zanimivo, da nas je tolko na kupu, ko čakamo na M. Jaz sem jo imela v zadnjo 4.10.
Bomo videli, če se bo v nedeljo prikazala, ponavadi je točna.

Upam, da bo naslednji teden spet dežek nosečk.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Vprašanje
25.10.2004 12:41:43   
Neža81
TUdi jaz upam, da bo naslednji teden čim več nosečk. Bomo lahko skupaj na sprehode hodle :-)), no vsaj tiste ki ste blizu MB doma, bomo lahko šle skupaj..:)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Vprašanje
25.10.2004 12:46:32   
pupika
Ja tole bo kar zanimivo. Tile nosečniški sprehodi.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Vprašanje
25.10.2004 12:53:15   
pupika
Punce jaz sem nekje zasledila, da je peimerno 3 mesece pred zanositvijo jesti folno kislino. Pa me zanima kako je kaj pri vas s tem. Jaz sem jo začela jesti pred enim mesecom.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Vprašanje
25.10.2004 13:03:36   
pi
Jaz jem Tifol že od vsega začetka od kar sva se odločila za otroka.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Vprašanje
25.10.2004 13:59:46   
pravljica
ja neža...a ti si iz mb...pol pa kr pohit da bom mela družbo ;)

tifol pa tud jemljem kak mesec...odkar sva začela delat na pikici...zdaj pa baje še tri mesece odkar se je prijelo...to bo pa že G naprej povedala a ne

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Vprašanje
26.10.2004 0:03:58   
Abby
Prvič: po zaključeni lažni šibki m, torej nekje 1 teden po izostanku.
Drugič: en teden po izostanku, ker bi m morala priti točno 1. dan na morju, pa je ni bilo, čeprav smo jo pričakovali. Šele ob povratku je možek skočil v lekarno po test, tako da sem ga pač takrat naredila.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Vprašanje
27.10.2004 10:58:38   
pravljica
kateri test to delaš sanja...tist za 300sit? probi še s tistim v naslednjem cenovnem razredu, tudi romed..men se tisti trakci, ki jih pomočiš v urin ne zdijo preveč ziher...se mi je tudi sam zdelo da vidim črtico, pa sem še z onim drugim poskusla (kaseta, v katero kaneš par kapljic urina) pa je bla malo lepše vidna črtica...drugi dan pa sem probala še s CB pa je blo to to...če se ti zdi da vidiš - probi še z drugim testom pa boš ziher...lp

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!