|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 8:09:40   
Majči
Pozdravljene,

Moram vam povedat, da sem bila v petek zjutraj v Postonjski porodnišnici, kjer naj bi mi 8 dan ciklusa naredili HSG. Pridem po 7 uri tja, bilo nas je kar nekaj deklet in ko oddam napotnico od mene zahteva sestra krvno sliko. Jaz o njej nisem nič vedela in mislim, da bi za to morala poskrbeti moja ginekologinja, katera me je poslala na to preiskavo oz. slikanje. Sem že mislila, da me bodo poslali domov, pa so mi kri vzeli tam a sem morala dobre dve ure tam čakati na izvid, šele po temu naj bi me ginekolog pregledal če res nimam kakšnih izcedkov in po temu, naj bi mi opravili šele HSG. No in kaj se zgodi; čez dobre dve ure me pokliče zdravnik v sobo in mi pove, da mi tega posega ne bodo opravili, ker imam malo povečano sedimentacijo krvi in da bi s tem lahko naredili več škode, kot dobrega in da naj grem najprej do splošnega zdravnika in da naj mi ugotovijo razlog zvišanja sedimentacije in da se naslednji ciklus, če se vse uredi vidimo ponovno. tako sem bila jezna najprej na mojo privat ginekologinjo, ki bi mi morala to o krvi povedati že prej in mi jo vzeti in na drugo sama nas, da bo treba spet čakati. Groza! Vsa jezna sem zapustila porodnišnico in takoj šla do svojega splošnega zdravnika, on mi je dal ponovno napotnico za vodo in kri in danes zjutraj sem to opravila. Zdaj me zanima, kaj bodo ti izvidi v sredo pokazali. se je kateri zgodilo podobno? Sploh ne vem, od kje povečana sedimentacija, nič nisem bolana, nič prehlajena.....zdaj me je pa kar pomalo strah, da se kaj ne kuha v meni, pa za to zadevo sploh ne vem.
Glede na to, da sem morala biti tešč, sem predno sem šla na preizkavo popila en Nelgesin proti bolečinam, kot ste mi svetovale.....je možno, da je ta tableta vplivala kaj na krvno sliko? Jaz se toliko ne spoznam na to a razmišljam, kaj bi lahko bilo, saj sem imela vedno idealno kri a je res nisem že tri leta kontrolirala, saj ni bilo potrebe.
Ja, upala sem, da bo ta petek HSG za menoj, da bomo šli naprej a zdaj nič od tega in moram še čakat, da zvem, kaj mi sploh je......Grozno mi je in upam, da do naslednjega meseca zvem kaj več in tudi opravim to slikanje....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 9:00:02   
klarisa
Majci, zivjo! Sem zdejle mami zaslisala o tvojem stanju: rekla je, da je prvo odvisno kolk mas povisano Npr.20,25, 80.. In sedimentacija ti kaze pocutje telesa oz. organizma. Lahko imas kje kaksno vnetje ceprav zato ne ves. Treba je ugotovit od kod prihaja, Nalgesin pa ne bi smel vplivati na izvid sedimentacija. To je to!
Drzim pesti, da se pozdravis!

pa pa :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 9:20:33   
Majči
Pozdravljena Klarisa, hvala ti za napisano in v Postojni mi niso dali nobenega izvida a zdi se mi, da sem videla napisano v kartonu, ko mi je razlagal, da je pisalo 21. To se mi je zdelo zelo veliko v primerjavi kaj je normalna sedimentacija. On mi je pa rekel, da imam malo povišano......ali ti veš, kaj pomeni 21 - je to res veliko.
Ja, verjetno gre za kakšno notranje vnetje pa jaz o temu nič še ne vem le da me zadnje dni dosti boli glava.
hvala ti za informacije, ki mi izredno veliko pomenijo.

Bay in drži se!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 9:23:54   
klarisa
21 je rahlo povisana, visoka je npr.100,ki jo lahko imas ob pljucnici. Kar brez panike, bo vse ok! Tko kot pride, tko tud gre sam fajn je ugotovit od kje izhaja!

pa pa

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 10:12:13   
Majči
Hvala, hvala Klarisa, zdaj sem malo bolj mirna in nadvse upam, da mi v sredo moj zdravnik že kaj več pove in da bo boja kri spet takšna, kot je bila doslej.

bay Bay

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 10:47:08   
urši77
Ojla,kar se jaz "zastopim" na te stvari-pa kar malo se, imaš lahko kako vnetje- lahko samo malo prehlada ali kaj podobnega in to je čisto zadosti da so te zavrnili. Za vsak op. poseg moraš biti POPLNOMA zdrava.
Izvide krvi, ki jih moraš prinesti s seboj pa ne smejo biti starejši od 5 dni.
Dobro opravi in eno lepo :rozica:

P.S. A ti nisi dali nobenih navodil kaj prinesti sabo in take zadevščine?

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   petkov dan-HSG!!
25.10.2004 11:21:48   
Majči
Urši77 hvala za napisno. Ne, moja g. mi ni nič povedala da moram prinesti s seboj izvid krvi oz. bi mi morala ona dati navodila pa mi jih ni. Rekla mi je samo da moram biti tešč zjutraj, ko pridem tja a so mi potem tam rekli, da bi bilo še boljše, da bi vzela kakšno odvajalno tabletko oz. čaj pa tudi o tem nisem nič vedela. Bila sem prav jezna verjamete?!
Za naslednjič mi svetujte, katero odvajalno tabletko naj bi vzela predno bi šla na poseg oz. dan - večer prej?

Hvala vam vnaprej in upam, da bo naslednji mesec za mano!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!