Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomikanje glavice nazaj 28.5.2007 9:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj sin je tudi vedno pomikal glavico nazaj. Hodila sva v razvojno, no pa ne zaradi tega ampak, ker se je rodil z nizko porodno težo. Vedno, ko sem ga držala sem ga tko, da je imel glavico bolj naravnost. Ponavadi sem ga dala ležat na stran in sem mu zadaj založla kar z kakšno rjuho, da je imel glavico čim bolj naravnost, vendar se mi je vedno tko čisto zvijal. Mene je tudi zelo skrbelo, vendar ni bilo nič narobe, sedaj bo star 15 mesecev.
|
|
|
|
RE: pomikanje glavice nazaj 28.5.2007 10:54:10
|
|
|
|
majas
|
Mislim da kar večina dojenčkov to dela. Tudi moja je, pa mi je patronažna rekla na ji zgoraj nad steno naliman velike vzorc da bo gledala naravnost. Je bilo zadaj za njo bolj zanimivo, stena bela pa je bila pusta. In je pomagalo. Pa veliko sem se med previjanjme pogovarjala z njo da je gledala mene.
|
|
|
|
RE: pomikanje glavice nazaj 28.5.2007 23:31:18
|
|
|
|
tweed
|
Tudi naša je imela vedno trend, da tvori s telesom luno, pa je zdaj pri skoraj 15 vse v najlepšem redu. In nikoli nismo hodili v razvojno. LP
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?