Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pozabljena tabletka - krvavitev 28.5.2007 9:52:05
|
|
|
|
madela
|
Sicer to prvi slišim,da moraš vzeti obe tabletki,če eno pozabiš vzet Ni nekako tako,da v prvih 12 urah po pozabljeni tabletki nadomestiš le to,če je pa že več časa pa nič. Saj pravim,ne vem. Glede zaščite je pa tako,da najbolje da se še dodatno zaščitiš,oziroma partner s kondomom,ker nisi več 99% zaščitena in lahko zanosiš.
|
|
|
|
RE: pozabljena tabletka - krvavitev 28.5.2007 13:55:11
|
|
|
|
honey
|
Kakor jaz vem, naj bi tudi pozabljeno tbl. vzela v roku 12 ur, če se spomniš kasneje, je ne vzameš in jemlješ normalno naprej + se zaščitiš s kondomom. Zakaj je pa tista vmesna krvavitev vmes, pa ne bi vedela.
|
|
|
|
RE: pozabljena tabletka - krvavitev 28.5.2007 14:24:58
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz sem vedno vzela potem 2 skupaj naslednji dan in je bilo OK. Krvavitev se je začela, če nisem vzela treh tabletk zaporedoma. Potem pa je najbolje prekiniti in začeti novo škatlico.
|
|
RE: pozabljena tabletka - krvavitev 28.5.2007 23:43:05
|
|
|
|
* Mateja *
|
Ah to ni panike, se zgodi, saj zaradi zaščite bodi pazljiva, uporabita kondom. Men se vmesne krvavitve pojavijo kljub temu, da tablete redno jemljem!! Sicer pa nima veze, da me tukaj filozofiramo, za gvišno praši G!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?