Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 26.5.2007 23:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako ima od moža hčera v Holandiji, se pa raztegne na 160 x 200 in menda je tudi ful kvalitetna, trdo ležišče. Seveda iz Ikeje. Drugače pa so meni vedno bile všeč tiste postelje v obliki avtomobila, ampak so vedno imeli samo plastične (no, samo eno sem v bistvu samo v živo videla, v Rutarju, se mi zdi). Tisto je res fletno, če se ne dobi lesene, se jo lahko da z mizarju narediti.
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 26.5.2007 23:42:09
|
|
|
|
IWONA
|
Pograd ,sedaj imaš že taake,ki se ena postelja izvleče ven,tako da prišparaš na prostoru
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 26.5.2007 23:46:49
|
|
|
|
Marogica
|
Odvisno, koliko velika je soba. Kupi enostavno posteljo 160x200, pa bosta lahko oba na njej spala. Kasneje, ko bosta pa večja, pa dokupiš še eno(za ta drugo sobo) in bosta imela vsak svoj "raj." Ni ga lepšega čez veliko posteljo, pa še BW jima bo lahko leže pravljice pripovedoval...
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 26.5.2007 23:47:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Moja sorodnica je enostavno dve navadni postelji postavila skupaj na sredo sobe. Mulca sta zdaj stara 9 in 12 let, pa še vedno tako spita.
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 27.5.2007 8:21:42
|
|
|
|
sayuri
|
Sem že nekajkrat vidla, da se da pri nekaterih posteljah spodnji del izpod postelje potegnit - kot nekakšen velik predalnik, v katerem je jogi. Samo ne vem, kje take postelje prodajajo
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 27.5.2007 8:28:34
|
|
|
|
Marogica
|
V Ikei
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 27.5.2007 10:19:19
|
|
|
|
ursi
|
Mi smo kupili takšno, da je spodnji jogi v predalniku, ki se izvleče, v salonu v Dorfarjih, se pa ne spomnem, kdo je bil proizvajalec. Je pa edino to, da morš nujno imet spodaj tepih, da spodnjo postlo potegneš na tepih, ker se drugače premakne, ko se v postli le malce obrneš.
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 27.5.2007 15:41:00
|
|
|
|
poška
|
flexa ima otroške postelje tudi za velikost 140 x 200 - zgoraj lahko daš pa še npr. eno 90x200 (pograd) za igrače. www.flexa.dk naša frčafela pa zdaj spi na tleh v šotoru (šotor na jogiju ji ni bil všeč )
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 27.5.2007 20:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo to s predalom, v kerem je jogi, je o sestava Mavrica. Ampak je ne priporočm. Mi to uporabljamo 2-krat na leto po par tednov, ko pride moževa hčerka na obisk. Za skozi je jaz ne bi imela. Je preglomazna, preveč prostora zavzame. Pospravljat in ven vlačit pa tisteg predala itak ne mor vsak dan dvakrat, pa posteljnine potem nimaš kam dat. Je boljše kupiti eno malo širšo posteljo. Kakšnih 140 x 200 ali pa še manj. To je taka postelja (upam, da se kaj vidi): Je pa o Novolesa.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 27.5.2007 20:57:03 >
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 28.5.2007 22:07:37
|
|
|
|
Dadi
|
Hm....tle mate take fajn ideje...mi bomo kmalu rabili pograd....pa ne čisto navaden. Otroka imata sobico res majhno...dve otroški posteljci in previjalna miza....Me zanima če ima katera kakšen fajn predlog...Postelja 180 x 90 ne gre noter, ker je pa še mansardna sobica je pa še strop nižji....Tako da bi imeli dve otroški posteljici(max 150x 70) eno nad drugo(pravokotno)...al kaj jaz vem kaj... Skratka mulčka sta stara 3 in skoraj 2 leti....Sicer mamo še mal fore ampak, tolk da mal razišljamo in iščemo ideje...Če ne bomo mogli kar sami narest.
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 29.5.2007 8:58:53
|
|
|
|
kalbo
|
Če se odločiš za tole s predalom, ti jo z veseljem zrišem. Malemu sem naredil sicer tako z dvema predaloma za kramo in igrače, lahko se pa s komoto nardi taka, z enim špredalom v katerem je latofleks in jogi. Je pa res, da je potem zgornji konec kar visok. Daj mi telefonsko na ZS, pa ti pošljem slikco po MMS. Še boljša varianta, če imaš seveda prostor je pa, da daš lepo dve postelji eno zraven druge, pa je.
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 31.5.2007 10:19:28
|
|
|
|
Tiamo
|
kaj pa kaj takega
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 31.5.2007 10:25:05
|
|
|
|
kalbo
|
Ja sej to je to. Jogi v predalu
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 31.5.2007 10:37:02
|
|
|
|
Tiamo
|
Tale je tudi luštna in praktična...
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 1.6.2007 9:59:49
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi Hm....tle mate take fajn ideje...mi bomo kmalu rabili pograd....pa ne čisto navaden. Otroka imata sobico res majhno...dve otroški posteljci in previjalna miza....Me zanima če ima katera kakšen fajn predlog...Postelja 180 x 90 ne gre noter, ker je pa še mansardna sobica je pa še strop nižji....Tako da bi imeli dve otroški posteljici(max 150x 70) eno nad drugo(pravokotno)...al kaj jaz vem kaj... Skratka mulčka sta stara 3 in skoraj 2 leti....Sicer mamo še mal fore ampak, tolk da mal razišljamo in iščemo ideje...Če ne bomo mogli kar sami narest. Dadi, nikar ne zameri, ampak tvoja otroka nimata sobice, ampak špajz. A res ni druge rešitve - vajina soba, dnevna, ...
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 2.6.2007 3:05:39
|
|
|
|
Annny
|
Tudi jaz bi otrokom skušala nameniti več prostora, bi recimo zamenjala spalnico staršev (če je ta večja) in otroško sobo. Otroci rabijo več prostora za igro in svoje stvari, starši pa itak v spalnico večinoma hodimo bolj spat.
|
|
|
|
RE: Otroska postelja za dva otroka.. 5.6.2007 13:46:22
|
|
|
|
timoteja
|
Ravno mi v tem času, ko pričakujemo drugega otročka, delamo "selitve narodov". Otročkoma bomo namenili največjo sobo v stanovanju/hiši, midva pa greva v najmanjšo sobico, ker dejansko spalnico uporabljamo samo za spanje. Pa novo dnevno sobo bomo imeli, s strešnimi okni, novimi stropovi ...Vse super, fajn, samo....PRIDTE MI POMAGAT PUCAT, KER BOM UMRLA OD ČOHANJA IN RIBANJA...Po mojem bo naš dojenček ob prihodu na svet imel že viledo zaraščeno v rokicah, ha ha.,.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?