|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zelena solata
25.5.2007 7:48:40   
livia
Kdaj ste tamalim ponudile zeleno solato in da so jo znali prežvečit?

Itak pa vem, da ko ji bom dala, je ne bo jedla, kot večina otrok. Rdečo peso v solati pa obožuje.

A je lahko v solati česen? Midva namreč skoz jeva solato s česnom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj zelena solata
25.5.2007 8:03:09   
Mina1
Glej, ponudi, pa boš videla. Naš prvi je ni maral, drgi jo z roko hlasta, pa je notri bučno olje in vse to, star pa je dve leti.

Probaj, če ji/mu bo všeč, naj papcauser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 10:17:25   
TONČI.
Moj in oba nečaka so najraje imeli kis od solate. Solata jim je pa teknila šele okoli 2 leta. Kis pa bistveno prej.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 10:18:15   
TONČI.
Aja, česen tudi mi dajemo v solato. Potem samo pazim, da ga mali ne poje skupaj s kisom.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2007 10:21:00   
kofetek2010
mislim, da sem ji jo probala dat nekje pri 9.mesecih in jo ima ful rada - brez česna, ker ga jaz ne maram user posted image  

še najraje pa ima motovilček z jajčko, z balzamičnim kisom in oljčnim oljem user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2007 12:49:45   
Anonimen
Pa jim vi to solato kaj na drobno naseckate, tisti, ki jo dajete? Ker naša je itak še ne more prežvečit. Zdaj ji komaj prva štirka ven leze, drugače ima pa samo enke in dvojke. Zadnjič sem ji probala dat na drobno nasekljano, pa jo je na koncu ven pljunila. Pa drugače obožuje zelenjavo. Več ali manj vso.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2007 12:59:04   
mml
Pri nas je zelena solatza ene izmed najljubših hran. Je jo nekej od 12 mesecev, na začetko sem ji jo malo bolj narezala, sedaj ji dajem pa manjše koščke in jih lepo požveči, čeprav je do nedavnega imela tudi samo 1. in 2.

Pri nas vsi jemo solato brez česna, ker ga midva ne marava user posted image , je pa solata vedno z balzamičnim kisom, občasno tudi z bučnim oljem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2007 13:21:48   
kofetek2010
naša si kar z roko daje v usta cele propelerje od motovilčka user posted image  
zeleno ji pa narežem na manjše kose, ampak ne čist majhne, ker ima raje, da mora grist

ima pa 16 kom zob (že od 12 meseca) user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2007 13:33:36   
livia
Hvala za odgovore, bom že jutri probala, če ji bo teknila.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2007 12:28:57   
Bonnie_RR
Moj tamali jo takoj ven pljune. Vsake toliko časa mu jo poskusim dat, pa zaenkrat še ni učinka. Prvič sem mu jo ponudila pred 1. letom, zdej je star pa 15m.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2007 14:09:43   
NRMM
Naša ima tudi rada zeleno solato,kis pa sploh. Dala sem ji pa nekje pri 9 mesecih za poizkusit in ji je teknila.Na začetku sem ji rezala na majhne koščke,zdaj pa jo jé kar z roko in to cele perice.
Od vsega kosila na mizi najprej želi atoooo (solato)user posted image .

Midva tudi imava vedno česen,vendar pazim,da ga ne dobi tudi mala.Se je pa že zgodilo,da ga je 1x dobila,ker je bil skrit in jo je očitno fajn peklo,ker ga niti izpljunit ni mogla,ampak sem ji ga morala poloviti iz ust.Drla se je pa ko šoja user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?