Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 6:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, Leta 2003/2004 sem zadnjič prejemala štipendijo (absolventka). V tem letu sem naredila vse izpite, manjka mi diploma. Leta 2005 sem potem rodila in letos sem prvič dobila klic na razgovor. Ker je bil ta dopoldne, ko sem v službi, se ga nisem mogla udeležiti, zato sem poklicala in so rekli, naj svoje razloge navedem pisno. To sem tudi naredila in prosila, naj mi odložijo vračilo štipendije, ker sem študij prekinila zaradi materinstva in ga zdaj nameravam končati. Zdaj pa sem dobila pošto, v kateri je pogodba za vračanje. Ali se lahko pritožim oz. ali je smiselno, da jim še enkrat razložim situacijo. Slišala sem za primere, ko so jim brez konkretnih razlogov podaljšali oz. odložili vračilo, zato se mi zdi to čudno, saj dejansko nameravam diplomirati oz. imam razloge za prekinitev. Lepo vas prosim za vašo pomoč!
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 7:50:47
|
|
|
|
Anuška79
|
OK, nerodna situacija, ampak zakaj pa se jim nisi že sama oglasila takoj ko ti je potekel status študenta/absolventa? Tudi jaz sem med absolventom rodila, a sem jim takoj poslala pošto in razložila situacijo, pa je bila stvar rešena. Postavili so mi nov rok za diplomo (več kot eno leto kasneje) in to je bilo to.
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 7:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Si poročena, sta prijavljena pod istem naslovu s tvojim partnerjem? Če ni nič od tega, ti priporočam izčrpno pojasnilo, vendar osebno, in lepo objasni za finančno stanje zdaj, ko imaš . Lepo jim pojasni, da se lepo zavedaš, da bi mogla vrniti, vendar, da jih prosiš, da ti zaradi materinstva dajo nov rok za dokončanje študija. Objasni jim, da v primeru, da boš vseeno mogla vrnit, da bo to zelo veliko koštalo, ker ne boš imela sredstev za preživljanje. Nekaj se zavedaj, vse se da lepo zmenit, sam po pravici jim povej in oglasi se osebno tam, ker polovico je narejenega, če te tam vidijo. Preverjeno! Srečno!
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 8:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že dvakrat podaljšala (enkrat tudi zaradi materinstva). Ti samo prošnjo za odlog napiši in vzroke zakaj še nisi diplomirala in pa neke dokaze, da je to res. Evo, jaz bom danes še tretjič probala, če mi bodo podaljšali . Ker imam napisano 25 strani diplome, a še ni dokončana . Rok sem imela pa 20.5.07 .
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 11:33:47
|
|
|
|
2 Sraki
|
Moj mož je tudi ene parkrat podaljšal pa ni bilo problema. Verjetno bi bilo resnično bolje, če se oglasiš tam z in bodo vse cukraste ratale . Mislim, da se da vse zmenit.
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 13:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem predlagate, da pokličem, se zmenim za razgovor in jim še enkrat zadevo osebno razložim? Ker prošnjo za odlog sem že napisala.
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 25.5.2007 18:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem danes vplačala 170€. Sem vrnila prvi obrok . Je rekla, da dokler ne diplomiram, bom vračala, potem pa lahko prosim za odpis dolga.
|
|
|
|
RE: Vračilo štipendije - HELP! 27.5.2007 15:21:49
|
|
|
|
Taula
|
Sem vrnila prvi obrok Ja koliko pa moraš vrniti ljuba duša?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?