|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je mogoče???
24.5.2007 17:42:09   
Anonimen
z partnerjem delava na user posted image . V včeraj naj bi dobila user posted image . prišla je ampak zelo drugačna - kot nekakšna sluz obarvana s krvjo. ampak prevladovala je sluz. danes je skoraj ni več. mislite da sem zanosila? naj naredim test? kdaj???

pomagajte mi
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je mogoče???
24.5.2007 17:56:09   
mlavla
mogoče je bila pa le vgnezditvena krvavitev..najbolje bo če nardiš test...drugače ti neznam pomagatuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2007 17:56:48   
Anonimen
A mogoče veš kdaj si imela O?
Če si imela bolj pozno je možno da je vgnezditvena. Ali pa kakšen izcedek, ki ga ima veliko nosečnic. Jaz bi na tvojem mestu naredila test jutri zjutraj.

Poročajuser posted image

P.S.
Jaz sem jo tudi pričakovala včeraj in je ni bilo in jutri delam testuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2007 20:04:23   
Anonimen
bom naredila jutri test in vam bom poročala

imam pa zelo napet trebuh, povečane prsi, špikanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2007 20:11:44   
Anonimen
Bom držala pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!