Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolni otroci na obisku 29.5.2007 9:00:45
|
|
|
|
CAPA
|
Fuzzy... vsak ima pravico do svojega mnenja... - pa čeprav je lahko eden redkih, ki tako misli! ...če pa tega kdo ne prenese, je pa res bolje, da ne odpira teme. papa
|
|
|
|
RE: Bolni otroci na obisku 30.5.2007 1:23:42
|
|
|
|
Allia
|
Naša malčica je letos praznovala prvi roj. dan in vam povem, da ko sem na vratih zagledala bolno prijateljico, ki je s svojo deklico prišla na praznovanje, sem bila resnično jezna. V isti sapi pa mi je rekla, da kmalu ne bi prišla, ker je full bolna.Ja, super bi bilo če bi ostala doma.Nas vsaj ne bi okužila. Če bi prej vedela, da je tako brezskrbna, bi jo po telefonu sporočila naj ne hodijo k nam bolni. No, hotela sem povedati, da smo na praznovanju imeli 4 dojenčke (9-12mesecev), dve štiriletnici in 6 odraslih. V roku enega tedna smo vsi zboleli. čez 1 mesec je njena hčerka praznovala 1. roj. dan in ta mamica je imela virusno angino in bila na antibiotikih in vseeno priredila praznovanje. Hočem rečt, da nekateri starši so popolnoma neodgovorni. No, zdaj imam šolo in naslednjič ji bom prav gotovo sporočila naj bolni ne hodijo k nam pa zamera gor ali dol.
|
|
|
|
RE: Bolni otroci na obisku 30.5.2007 12:03:38
|
|
|
|
tatam
|
Odvisno od "bolezni"-če je kaj resnega ne maram obiskov in ne grem nikamor. Sem pa bla zadnjič razočarana,ko sta mela našidva peto bolezen,kjer razen flekov po telesu ni drugih znakov in je bla moja svakinja ful nesramna,da potem pa že ne pridejo na obisk...Ko je njeni frklji lilo iz nosa,kihala,vročino mela pa nam nihče ni javil naj ostanemo doma-pa imamo dva štirimesečnika,ki sta bla že hospitalizirana zaradi bronhitisa.Kak se vam pa to zdi? Ker njena je glavna in edina,naši pa so pač naši
|
|
|
|
RE: Bolni otroci na obisku 30.5.2007 12:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
To dvoje pa ne gre lih skupaj Pa najbrž res ne.
|
|
|
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
28%)
ne (
47%)
za vse (
0%)
na kater e-mail naslov (
15%)
nikoli (
4%)
za katero kitaro (
6%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!