|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 18:23:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odgovor durs-a
24.5.2007 21:17:36   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ORIGINALNO POTRDILO O VPISU V ŠOLOuser posted image   (ne piše pa za katero šolsko letouser posted image )
---------------------------
Za tekoče šolsko leto.

druga dilema je pa kaj za hudiča naj vpišem ko bom oddajala vlogo za starševski dodatek ko bom rodila.
dsp ali delo preko ŠS?user posted image user posted image user posted image
----------------------------
Povezani so med seboj (torej tudi z davčno upravo), tako da če nečesa ne boš napisala, bodo tako sami dobili podatke.

no upam da mi bo katera znala svetovat ali vsaj razvozlat kaj DUR sploh hoče!!!
Kako kaj hočejo user posted image ?! Pa saj sama praviš, da si mal zaštrikala zadevo, ne user posted image ? Hočejo pojasnilo vendar!

hvala ter lep pozdrav
Ni za kaj!
Upam, da kolikor tolikor zrihtaš zadevo user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 10:27:47   
karin412
Kot se jaz spomnim, podatke o dsp dobijo sami, jaz nisem rabila nič vpisat, razen DA odgovor (na obrazcu za otroški dod.), potem sem vpisala znesek prek SŠ in ko nisem več študirala še znesek od plač (to je bilo v istem letu). Meni niso nič komplicirali, kakega denarja nisem vračala. Samo ne vem, kako je bilo pred leti, ker takrat niso bili povezani Davčna in Center za socialno delo.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 10:31:08   
karin412
Aja glede starševskega dodatka, to pa ne vem, kakšen je sploh obrazec, ker jaz sem bila potem pol leta zaposlena, pa sem samo za tiste mesece vpisala, ostale mesece ti pa štejejo kot da si brezposelen in po moje to nima veze ali si dobivala dsp ali SŠ.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 10:42:20   
sazi
kolikor se jaz spomnim, je gelde potrdila o šolanju tako, da bi morala prinesti oba, saj je oddana dohodnina za koledarsko leto 2006 in če si v njem zapisala (ne vem kako, ker že dolgo nisem več študentka), da si bila študentka celo leto, potem potrebuješ to dejtvo podpreti s potrdili za celo leto, za katerega je dohodnina.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?