|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smešno vprašanje:)
22.5.2007 19:55:22   
Anonimen
ob branju foruma in razmišljanju, kako bo, ko bova midva začela delati na user posted image  sem se vprašala; torej, če si želita otroka, to pomeni, da mora fant "končati" v tebi seveda:) ampak, kaj se zgodi, če se trudiš za otroka dalj časa...njegovih dragocenih plavalcev gotovo nočeš zavržt recimo, po tvojem telesu?  :) me razumete kaj hočem povedati? če me občutek ne vara je fantom ful všeč če končajo hm po tvojem telesu ali pa tista varianta, da punca hm, pogoltne :) tega užitka pa so potem gotovo prikrajšani tiste mesece, ko delata na otroku, a kako se to zmenite? :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smešno vprašanje:)
22.5.2007 19:57:55   
Anonimen
Moj je kar prikrajšanuser posted image , ma se nč ne pritožujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2007 20:17:45   
DaisyE
Moj je kar prikrajšan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včasih se ga pa kljub temu lahko osreči.
Da ne obupa že v začetku.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manj se sekiraš, boljš je.
Šanse za zanositev so itak tako, tako.
Če uživaš, maš vsaj neki od tega.
user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2007 20:19:34   
Anonimen
Pa še sex se podaljša za par sekunduser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2007 22:21:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če me občutek ne vara je fantom ful všeč če končajo hm po tvojem telesu ali pa tista varianta, da punca hm, pogoltne :)

Kakor kateri moški. Enim je pa všeč, da ne rabijo študirat, kdaj ga mora ven potegnit in da lahko sproščeno not spusti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2007 9:43:03   
majci23
ja to je včasih problemuser posted image je treba bit kr malo diplomata s temi našimi moškimi. midva probamo sekksat čim več, včasih ga pa osrečim in uslišim njegove željeuser posted image . Čeprav se meni zdi škoda spermeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2007 16:43:29   
Anonimen
nisem mogla mimo tega.. nam je na faksu prof. razalagala, da za odnos vsekakor ni dobro, da ga fant oz. moški "daje ven" , ko je najbolj luštno. verjetno je tudi od posamezniak odvisno, a mojemu najbolj paše, ko lahko "spusti not". 

(odgovor članu majci23)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2007 21:40:16   
polonca78
niti ne vidim takega problema. sej približno vemo kdaj imamo ovulacijo, tistih npr. 10 dni okoli ovulacije naj ga pusti notr, dneve za katere si pa sigurna, da ne more priti do oploditve, pa ga lahko osrečiš. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?