|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec dobili-kaj pa če ne gre letos
22.5.2007 18:02:26   
ČebelicaMaja
...ima morda katera podobno situacijo... vrtec smo dobili, vendar ne enote, katero smo želeli, istočasno smo dobili tudi super varuško- ker vem, da je socialni razvoj otroka zelo pomemben, bi jo dali v vrtec, a šele naslednje leto (sedaj je stara 1leto)... vem namreč, da če si zavrnjen dobiš naslednje leto 10 prioritetnih točk...kaj pa, če je otrok sprejet in si "starši zmišljujejouser posted image ", ali to vpliva kaj na sprejem drugo leto, ko bo septembra stara dve leti in pol?

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec dobili-kaj pa če ne gre letos
22.5.2007 18:24:19   
Anonimen
Sama nimam izkušenj,sam se mi zdi,da je potem naslednji sprejem nekoliko težji,ker ste letos nekomu "požrli" mestu,in se nekdo ni mogel takoj vpisat.Jaz bi otročka vseeno dala v vrtec,ker je najzgodnješi socialni razvoj otroka najpomembnejši.Razmisli...

In vse dobro vam želim!user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2007 20:50:18   
Naja31
Ne, ne vpliva. No, vsaj v našem primeru ni vplivalo.
Mi smo dali prošnjo že za lanski septmeber in smo potem bili 6. na čakalni listi. Potem smo se odločili, da bo sinka še eno leto čuvala tašča. Čez nekaj dni so me poklicali iz vrtca in rekli, da je otrok sprejet, pa sem jim povedala, da smo se premislila. Je takrat rekla gospa, d ani problema, da nam za letošnji september ni treba še enkrat dajati prijave. In letos je bil sinko sprejet brez čakalne liste. Ja, nekaj prdnosti imaš, če daš prijavo že prej.

O potrebi po socialnem razvoju pri 1 leto starem otroku pa jaz ne verjamem. Otrok pri tej starosti potrebuje občutek varnosti in ljubezen, ne pa druženje z vrstniki. Po moje ste se pravilno odločili, da bo vajinega otroka še eno leto čuvala varuška.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 22.5.2007 20:53:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2007 8:46:19   
*bubi*
Odvisno, od kod ste. Vrtci imajo različno politiko glede sprejema.

Mi smo bili lani sprejeti z novembrom (zaradi starosti) v jasli, pa smo takoj povedali, da rabimo že septembra in da najverjetneje novembra sploh ne bo prišel. Pa so sami predlagali, da čuvajo mesto do konca decembra, če si premislimo.

Kasneje smo odjavili, kar pa sploh ne bi vplivalo na sprejem v 2007/08. Enostavno bi se morali znova vpisati. Vendar bo raje ostal še eno leto pri tej varuški, ker mu je res lepo. Drugo leto pa bo šel že v vrtec.

To je bilo v enem MB vrtcu.

Najbolje, da v konkretnem vrtcu povprašaš, če so kakšne sankcije. Verjetno tudi odvisno od tega, koliko pred predvidenim vstopom odjaviš.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2007 14:15:12   
LUNA06
Mislim, da ne bi smelo vplivat, saj niste "požrli mesta", ker bo na  vrsto prišel eden od čakajočih.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?