Nikica
|
Pozdravček vsem! Upam, da mi boste lahko pomagale, ker sem res prestrašena. :(:((Včeraj sem imela ultrazvok in je zdr. v Porodnišnici ugotovila, da moj fantek:modri: tehta 2400g, ima velik trebušček, glavo, skratka rekla je, da bo pravi zdravi košarkaš.:duda: Bila sem zelo srečna:):):), potem pa mi je rekla, naj si dam pregledati sladkor, da imam lahko sladkorno. Pa sem padla na realna tla! Šok! Ker naj bi bil otroček za nosečnost že preveč velik in težek (sem namreč v 34. tednu), imam jaz lahko sladkorno. Drugi teden sem naročena pri ginekologu, kjer moram omeniti, da nosim zelo velikega fantka :modri::duda:in si zato dati testirati kri. Pregledala sem že malce po debatah, pa se nisem nič kaj potolažila. :((:((Res me je strah! Če bodo ugotovili, da imam povišan sladkor, ali se po porodu zniža? Vem, da bom morala na dieto, toda jaz nikoli tako ali tako nisem bila mahnjena na sladko. To sem omenila tudi zdr., ki mi je rekla, da to ni odločujoče. Res sem se zredila za nekaj več kilogramov(15):sloncek:, toda pred tem sem bila zelooooo suha, pa še zdaj ne jem prevelikih količin. Rekla je tudi, da imam zelo majhen trebuh in bi lahko imela dvakrat večjega, če pogleda otročka v meni. Aja, pa še to, zdr. me je vpr., če je mož dvometraš, pa sem rekla, da je majhne rasti, tako ji ni bilo nič jasno. Če ima katera podobne izkušnje, ali mi lahko kaj svetuje. Če samo pomislim, da bi si morala sama dajati insulin, me zgrabi v trebuhu. Saj ženske rojevajo tudi večje in težje otročke, pa nimajo sladkorne, kaj ne?!:zmeden::zmeden::zmeden: Že vnaprej hvala, če mi boste kaj napisale.Želim vam lep vikend z vašimi pikicami:duda::duda:!
|