|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina
22.5.2007 11:25:22   
iva01
.....že od petka popoldan jo ma, včasih mu pade, potem mu spet naraste, v petek zvečer smo bili pri zdravniku, pa nam je rekla naj v lekarni kupmo sirup al svečke in to je to....to se zdej že ful vleče pa me malo skrbi čez dan jo ma tam približno 37.4 do 37,8 ponoč pa zjutraj pa mu naraste, včeraj ponoči jo je imel 39,3.
....Kaj čem it z njim še enkrat k zdravniku, jaz bi najrajš šla sam če bo mel tam vročino 37,3 bo spet rekla naj mu še naprej sirup dajem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina
22.5.2007 11:27:36   
Felicity
Če mu naraste do 39, pojdi k zdravniku in zahtevaj naj mu pregleda kri.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2007 11:29:43   
živa
Če ima toliko časa vročino, bi jaz še enkrat klicala pediatra. Naš jo je imel tudi lani poleti, pa mu je dala pregledat kri in vodo. Odkrili so samo virozo, ampak vsaj vedela sem, pri čem sem. Mislim, da je na MON-u pediatrinja omenila, da gre pri dolgotrajni vročini lahko za vnetje sečil, zato pediatrinja mora preveriti, če ni kaj takega v ozadju.

Lp,

živa

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2007 11:46:02   
Naja31
37,3 ni vročina, saj se pri otrocih šteje, da imajo povišano telesno temperaturo od 37,5 naprej.

Moj sinko je imel en mesec nazaj virozo, pri kateri je imel vorčino 6 dni. 4. dan, ko je še kar imel vročino, sva šla k zdravniku in je rekla, da pri virozah traja 1 teden da je ok. In potem je bilo res tako.
A zraren še kaj kašlja, ima poln nos?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2007 11:49:14   
iva01
vem da 37,3 ni vročina sam mu ful niha, to me skrbi, drugač pa je čist ok, nič ne kiha, ne smrka. Sej če bo mel popoldan še vročino grem še enkrat k peditrinji z njim

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2007 11:55:10   
Felicity
Ma zvečer si mu namerila 39,3 ali je napakauser posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2007 12:09:05   
iva01
ponoč okol enih, se je sam zbudu in je biv čist vroč pa srček mu je tako hitro utripal, pa sem šla z njim v bano za pol ure pa sirup sem mu dala prej in je vročina pala na 38,5   ob 3.20 sem mu jo še enkrat merila pa jo je imel37,4

< Sporočilo je popravil iva01 -- 22.5.2007 12:10:44 >

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 13:14:10   
tanyak
tako kot so ti napisale predhodnice...če mu vročina naraste nad 39 oz. tam okoli ne jemat prelahko, ampak vztrajaj da mu vzamejo kri...moja tamala je imela tri dni 38, 39 pa smo šle da ji kri vzamejo, kljub temu da je najprej pediatrinja trdila da je samo vnetje ušes, se je kasneje izkazalo, da gre celo za pljučnico-premalo kisika kot tudi izjemno visoka sedimentacija...tako da ne jemat zlahka, pa čim več zdravja...lp, tanja

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2007 13:49:23   
Anonimen
Ja, jaz bi ga še enkrat peljala nazaj in naj mu pregledajo kri.

Moja mala je tudi par mesecev nazaj imela samo visoko vročino in nič drugega. Naju je že hotela poslat domov, pa je rekla, da bi pa mogoče vseeno pregledali kri in se je izkazalo, da ima pljučnico.
Pa ni nič slišala, ko jo je pregledala.

Tako da, jaz se nebi hecala s tem. To, da mu naraste nad 39 že ni normalno.

(odgovor članu tanyak)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2007 14:21:05   
iva01
od včerej popoldan je že brez vročine tako da je že vse ok, k zdravniku pa nismo šli še enkrat, grem pa takoj nazajče mu danes al pa zdej v kratkem vročina spet naraste

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2007 16:54:44   
bajsek
Oj

Mi tudi imamo visoko vročino - že tri dni (najnižje mu jo zbijem na 38,4, če ne zbijam mu gre do 39,5). dans sva bla pri zdr. in ima infekcijjo dihalnih poti in zopet sva na sirupu (za znoret). pa sem misla da je konec teh težav, sedaj ko je že toplo - na, figo!
Mamo v ponedeljek kontrolo, jemljemo pa zinnat - kdo pozna?
Jamra da ga boli lulek, ampak na uribnu ni nič pokazalo, zunanjega vnetja pa tudi ni, ampak mali res full jamra da ga boli!
No, bomo videli kaj bo.
A katera pozna še kao metodo za zbijanje vročine, razen calpol in svečke. Vem za kopel in obkladke pa sok rdeče pese.
lp

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?